Η super kiki είναι όντως όσο cool δείχνει
To neolaia.gr και το Nup βγαίνουν στους δρόμους μαζί με μια ομάδα ανώνυμων φοιτητών και μιλάνε για όλα με influencers του Instagram ή του Youtube

Αν δεν την ακολουθείς ήδη στο Instagram τότε πιθανότατα έχεις πετύχει κάποιο από τα video της στα social media μέσω κάποιου φίλου σου που την κοινοποίησε και έγραψε πόσο “φίλη του” είναι ή πόση “ταύτιση” βρήκε!

Μιλάμε φυσικά για τη super kiki, εκείνη την τύπισσα που έγινε viral ξαφνικά με τα stories στα οποία θα τη δεις να φωνάζει μέσα σε ένα γεμάτο λεωφορείο, να διακωμωδεί το service και τους πελάτες σε καφετέριες, να κράζει κάποιες υπερβολικές συνήθειες των αντρών και γυναικών καθώς και ό,τι άλλο μπορεί να ταυτιστεί και με τη δική σου καθημερινότητα! Ναι, η Κική είναι η κολλητή που θα ήθελες να έχεις.

Μιλήσαμε μαζί της ένα βροχερό πρωινό στο καφέ που δουλεύει στο κέντρο της Αθήνας. Το προηγούμενο βράδυ είχε χάσει το κινητό της με αποτέλεσμα να μην έχει προλάβει να πει την καθιερωμένη “καλημέρα” στους 26+ χιλιάδες followers της στο Instagram (μέσα σε αυτούς και εμείς), αλλά παρόλα αυτά δεν είχε χάσει την καλή διάθεση της και φυσικά το χιούμορ της και μίλησε στο neolaia.gr για όλα!

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Ποια είναι η super kiki;

Είμαι η Κική, είμαι 27 χρονών, έχω σπουδάσει ηθοποιός, δουλεύω service σε μια καφετέρια στο κέντρο και προσπαθώ μέσα από το Instagram να μεταφέρω αισιοδοξία και να κάνω τους ανθρώπους να γελάσουν μέσα από τις καθημερινές “ιστορίες μου”. Κατάγομαι από τη Χίο και ζω στην Αθήνα από τα 18 μου. Η αλήθεια είναι ότι σαν παιδί πέρασα αρκετά δύσκολα με αποτέλεσμα να έρθω στην Αθήνα για να μπω σε κέντρο απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ. Όλες οι “περιπέτειες” που είχα με έκαναν να αντιμετωπίζω τη ζωή με χιούμορ και ο βασικός μου στόχος είναι να μπορέσω να βάλω έστω και ένα “λιθαράκι” αισιοδοξίας στην καθημερινότητα των ανθρώπων που με παρακολουθούν.

Έχουμε δει στο Instagram ότι ανεβάζεις stories με χιουμοριστικό σχολιασμό πάνω σε θέματα που βιώνουμε όλοι στην καθημερινότητά μας. Πώς ξεκίνησε όλο αυτό;

Η αλήθεια είναι ότι ήμουν έτσι πάντα σαν χαρακτήρας. Η Κική στο Instagram είναι η Κική που θα γνωρίσεις στην καθημερινότητά της. Σπούδασα ηθοποιός γιατί πιστεύω ότι η επικοινωνία με ένα μεγάλο μέρος ανθρώπων που μπορεί να σε “ακολουθεί” σου δίνει τη δυνατότητα να πεις πράγματα τα οποία μπορεί να βοηθήσουν θετικά τις ζωές πολλών. Σε κάθε μαγαζί που δούλευα λοιπόν έκανα αυτό ακριβώς που κάνω και στο Instagram! Αυτό όμως δεν άρεσε στα κατά καιρούς αφεντικά μου με αποτέλεσμα να αλλάζω συνεχώς δουλειές! Είχα κερδίσει όμως τη συμπάθεια πολλών πελατών οι οποίοι με ακολουθούσαν σε κάθε νέο μαγαζί που πήγαινα. Δεν είχα σκεφτεί όμως να κάνω ποτέ video. Μια μέρα λοιπόν, έστειλα μήνυμα στον Αλέξανδρο Κοψιάλη ως fan για να του πω τη γνώμη μου πάνω σε ένα video του. Με παρότρυνε να του στείλω ένα video με το πώς θα το έλεγα εγώ. Το έκανα, του φάνηκε αστείο και με κοινοποίησε. Την επόμενη μέρα από το πουθενά και χωρίς να έχω ιδιαίτερες σχέσεις με social media και γενικά τεχνολογία, το προφίλ μου κόλλησε από έναν μαζικό αριθμό μηνυμάτων και αιτημάτων που δέχτηκα. Κάπως έτσι ξεκίνησα να το κάνω καθημερινά.

Τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που έκανε τον κόσμο να σε ακολουθήσει και να παρακολουθεί τις ιστορίες σου σε καθημερινή βάση;

Πιστεύω ότι έχει να κάνει καθαρά με την ταύτιση που νιώθει ο καθένας σε όσα θα σχολιάσω. Ασχολούμαι με θέματα που μπορεί να απασχολούν ή να ενοχλούν τον καθένα από εμάς και αυτό δίνει τη δυνατότητα -σε συνδυασμό με το χιούμορ- να γίνει κάτι viral. To πρώτο θέμα που άρχισα να σχολιάζω ήταν -τι άλλο- το service! Έχω δουλέψει πολλά χρόνια σερβιτόρα και έχω δει και ακούσει ότι πιο κουλό φαντάζεσαι και από μεριάς πελατών και σερβιτόρων, αλλά και αφεντικών. Έκανα επομένως κάποια βίντεο τα οποία αγάπησε ο κόσμος και άρχισε να με ακολουθεί όλο και περισσότερο.

Ποια είναι λοιπόν η ανταπόκριση του κόσμου;

Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρακτηριστώ ως influencer αλλά ένιωσα πάρα πολύ όμορφα όταν άρχισα να βλέπω αρκετές χιλιάδες άτομα να με ακολουθούν μέρα με τη μέρα καθώς τους άρεσε ο εαυτός μου (γιατί αυτό είναι ουσιαστικά το περιεχόμενο μου). Λαμβάνω καθημερινά πολλά μηνύματα τα οποία σε μεγάλο βαθμό έρχονται από άτομα που μου λένε ότι βιώνουν κατάθλιψη, περνάνε δύσκολες καταστάσεις και νιώθουν αισιοδοξία βλέποντας τα βίντεό μου. Αυτό για εμένα είναι το μεγαλύτερο κέρδος από όλο αυτό που ξεκίνησα. Όπως είπα και στην αρχή, έχω περάσει πολλές δύσκολες καταστάσεις και κατάφερα να βγω πιο δυνατή και αισιόδοξη μέσα από αυτές! Το να μπορώ να μεταδώσω αυτό το συναίσθημα έστω και ελάχιστα σε κάποιον που το έχει ανάγκη μπορεί να με κάνει πραγματικά ευτυχισμένη!

Τι πρέπει λοιπόν να έχει κάποιος για να μπει στο στόχαστρο της Κικής;

“Κράζω” πράγματα που θεωρώ παράλογα ή υπερβολικά. Πχ άντρες που κάνουν λέιζερ, γυναίκες που πάνε κόντρα στη φύση τους και κάνουν χίλια δυο για να δείξουν αλλιώς και πολλά πολλά άλλα! Δεν μπορώ οτιδήποτε έχει τη μορφή “προβάτου”, ό,τι είναι δηλαδή κατευθυνόμενο και γίνεται από τη μάζα ενώ όλοι βλέπουν ότι είναι παράλογο! Είναι μια δική μου μικρή προσωπική επανάσταση στον κόσμο και στις χαζές συνήθειες.

Σε έχουμε δει συχνά να κάνεις βίντεο μέσα σε γεμάτο λεωφορείο όπου αρχίζεις να φωνάζεις στην κάμερα με όλο τον κόσμο να σε κοιτάει! Πώς νιώθεις όταν το κάνεις αυτό και γιατί;

Η καρδιά μου και τα χέρια μου που τρέμουν το ξέρουν (γέλια) αλλά να σου πω κάτι; Έχεις μπει μέσα σε λεωφορείο γεμάτο; Αν κοιτάξεις τα πρόσωπα όλων μπορείς να διαβάσεις τα προβλήματά τους. “Θα με πληρώσει το αφεντικό τέλος του μήνα γιατί ήρθε η ΔΕΗ”; “Θα προλάβω να πάρω τα παιδιά από το σχολείο”; “Γιατί με απάτησε; Τι λάθος έκανα” και χίλια δυο άλλα τέτοια! Δεν είναι λοιπόν καλύτερα να εμφανιστεί μια τρελή που να αρχίσει να φωνάζει στην κάμερα και να σου κάνει τη διαδρομή λίγο πιο ευχάριστη αποσπώντας το μυαλό σου από την καθημερινή ρουτίνα κάνοντάς σε να γελάσεις; Φυσικά και έχει τύχει να τσακωθώ, να προσπαθήσουν να με χτυπήσουν, να καλέσουν την αστυνομία αλλά οκ! Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι!

Πρόσφατα είχες κάνει μια σειρά από video με αφορμή μία διαφήμιση για τη διαφορετικότητα και το ρατσισμό καθώς και ένα περιστατικό που σου έτυχε εσένα. Θες να μας πεις δύο λόγια γι΄αυτό;

Ναι, είχα μιλήσει (με αρκετά πιο σοβαρό ύφος) για ένα περιστατικό που έγινε μπροστά στα μάτια μου, όπου χτυπούσαν ένα μετανάστη και αναγκάστηκα να μπω και εγώ μέσα στον καβγά για να το σταματήσω. Ταυτόχρονα διάβαζα όλα τα αρνητικά σχόλια για τη διαφήμιση γνωστής εταιρίας με σοκολάτες με θέμα τον ρατσισμό. Με εξοργίζει ο ρατσισμός και η αδικία! Δεν μπορώ να δεχτώ ότι το 2019 υπάρχουν άνθρωποι που διαχωρίζουν τους άλλους ανθρώπους με βάση το χρώμα ή τις σεξουαλικές προτιμήσεις!

Έχεις πει κατά καιρούς ότι λαμβάνεις μηνύματα που διάφοροι σου λένε τα προβλήματά τους και προσπαθείς να τους συμβουλέψεις. Αυτό είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής Νup που συνδέει τους φοιτητές όλης της χώρας και τους δίνει τη δυνατότητα να μοιράζονται τις σκέψεις τους και τους προβληματισμούς τους ανώνυμα! Εσύ τι τύπος Nupper πιστεύεις ότι είσαι; Προτιμάς να έχεις ανώνυμο προφίλ για να τρολάρεις, να φλερτάρεις ή να σχολιάσεις σοβαρότερα θέματα;

Η ανωνυμία στα social media είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα το οποίο δε βρίσκεις εύκολα! Προσωπικά προτιμώ να χρησιμοποιώ εφαρμογές όπως το Nup με σκοπό να μοιραστώ κάποιες εσωτερικές σκέψεις που πιθανότατα δε θα μοιραζόμουν με κανέναν αλλά κυρίως για να ενθαρρύνω και να βοηθήσω κάποιον που χρειάζεται μια γνώμη πάνω σε κάτι! Λατρεύω την αλληλεγγύη όταν εκείνη υπάρχει σε προβλήματα που αντιμετωπίζει κάποιος! Εννοείται όμως ότι θα τρόλαρα! Διαβάζω posts που σηκώνουν πολύ δούλεμα και όπως έχεις καταλάβει δεν μπορώ να κρατηθώ και πολύ! (γέλια)

Βρες τη super kiki στο Instagram!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1 
  
 0