4 σημάδια ότι επιτέλους βρίσκεσαι σε μια ενήλικη σχέση
Πέρασες ΤΙΣ φουρτούνες, αλλά τα κατάφερες και μπράβο σου!

Οι σχέσεις καταφέρνουν, με έναν εντελώς μοναδικό τρόπο, να μας διαμορφώνουν, βοηθώντας μας να συνειδητοποιήσουμε κάθε φορά ποιοι είμαστε και τι θέλουμε. Κάθε ερωτική σχέση που έκανες στο παρελθόν σου έδωσε διαφορετικά μαθήματα και σε έφερε ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που είσαι σήμερα.

Δεν αποκλείεται σαφώς κάποιες σχέσεις να σε απογοήτευσαν, να σε πλήγωσαν, να σε έμαθαν ένα σωρό πράγματα για τους ανθρώπους και τον εαυτό σου, ενώ σίγουρα θα υπήρξαν και ερωτικές συναναστροφές που έληξαν πολύ άδοξα και ενδεχομένως δεν θες ούτε να θυμάσαι.

Ωστόσο, σήμερα έχεις φτάσει σε ένα τάδε σημείο και είσαι πολύ διαφορετική από ότι κάποτε.

Πώς θα καταλάβεις ότι επιτέλους βρίσκεται σε μια ενήλικη σχέση; Σε αυτό που λέμε “συναισθηματικά ώριμη” σχέση, που δηλώνει ότι έχεις περάσει από αρκετές ανώριμες σχέσεις, για να καταλήξεις εκεί;

Ιδού τα βασικότερα σημάδια:

1. Δεν θες να τον φέρεις στα μέτρα σου ούτε να αλλάξεις το παραμικρό πάνω του. Έχετε αποδεχτεί πλήρως ο ένας τον άλλον και η σχέση σας έχει βασιστεί σε πολύ γερά θεμέλια.

2. Απολαμβάνετε πραγματικά το χρόνο που περνάτε μαζί και προσπαθείτε να τον κάνετε όσο πιο ποιοτικό γίνεται.

3. Πλέον, εκφράζεστε χωρίς ανασφάλεια και δεύτερες σκέψεις, πράγμα που σημαίνει λιγότεροι τσακωμοί, ειλικρίνεια και αμφίδρομη επικοινωνία.

4. Σας προβάλλετε ως ζευγάρι στο μέλλον, χωρίς αυτό να σας προκαλεί άγχος και πανικό. Αντιθέτως, αυτό φανερώνει βαθιά οικειότητα και ώριμη συναισθηματική σύνδεση. Πέρασε ο καιρός που σε “φρίκαρε” και μόνο η λέξη δέσμευση.

Δες ακόμα: 3 σημάδια ότι έχεις «κολλήσει» άσχημα μαζί του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;