6 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι έτοιμη να προχωρήσεις μετά από έναν χωρισμό!

Από neolaia.gr Team 14 Μαρτίου 2019

Αυτά τα σημάδια θα σου δείξουν ότι είσαι έτοιμη να γυρίσεις καινούρια σελίδα μετά από έναν χωρισμό!

Μετά από έναν δύσκολο χωρισμό είναι λογικό να μην μπορέσεις να σταθείς στα πόδια σου κατευθείαν. Ειδικά αν η σχέση σου ήταν μεγάλη και υπήρχε αγάπη και σεβασμός ανάμεσά σας.

Αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα και να προχωρήσεις παρακάτω στη ζωή σου. Να ξεφύγεις από το σύννεφο της προηγούμενης σου σχέσης και να πας παρακάτω.

Πώς, όμως, θα καταλάβεις ότι είσαι έτοιμη να προχωρήσεις μετά από έναν μεγάλο χωρισμό; Ποια είναι τα σημάδια που θα σου το δείξουν αυτό;

1. Όταν σκέφτεσαι τη σχέση σου δεν σκέφτεσαι αρνητικά πράγματα

Όταν κοιτάς πίσω και βλέπεις ωραία πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις καλά, σημαίνει ότι ο κύκλος αυτός τελείωσε για σένα και μπορείς να πας παρακάτω.

2. Δε φοβάσαι τη μοναξιά

Πλέον είσαι καλά με τον εαυτό σου και δε φοβάσαι που θα μείνεις μόνη σου. Όσο καιρό και να πάρει. Άσε που το θέλεις για να δεις τι θα κάνεις στη ζωή σου και να βάλεις τα πράγματα σε μία σειρά.

3. Έχεις τα δικά σου ενδιαφέροντα

Σε αυτό βοηθάνε πολύ και οι δικοί σου φίλοι. Αλλά αν αρχίσεις να κάνεις μόνη σου πράγματα τότε θα δεις ότι δε σκέφτεσαι τόσο συχνά τη σχέση σου. Και, μάλλον, έχεις προχωρήσει!

4. Θέλεις να νιώσεις και να δώσεις αγάπη

Νιώθεις ότι είσαι έτοιμη να δώσεις όλο αυτό που έχεις μέσα σου σε κάποιον! Οπότε ήρθε η ώρα να βγεις και να βρεις αυτό που ψάχνεις.

5. Δε ζηλεύεις όταν βλέπεις ανθρώπους μαζί

Μέχρι εκείνη τη στιγμή σε ενοχλούσαν όλα τα ζευγαράκια που έβλεπες. Τώρα χαίρεσαι και σκέφτεσαι θετικά και για αυτά, αλλά και για το μέλλον σου.

6. Θέλεις να βγεις ραντεβού

Μπορεί τόσο καιρό να είχες τις κατακτήσεις σου, αλλά να μην είχες τη διάθεση. Μόλις την αποκτήσεις πάλι, τότε είσαι έτοιμη για να ξεφύγεις από τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Δες ακόμα: Σημάδια που μαρτυρούν ότι (μάλλον) δε θα τα ξανά βρείτε!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486