6 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι έτοιμη να προχωρήσεις μετά από έναν χωρισμό!
Αυτά τα σημάδια θα σου δείξουν ότι είσαι έτοιμη να γυρίσεις καινούρια σελίδα μετά από έναν χωρισμό!

Μετά από έναν δύσκολο χωρισμό είναι λογικό να μην μπορέσεις να σταθείς στα πόδια σου κατευθείαν. Ειδικά αν η σχέση σου ήταν μεγάλη και υπήρχε αγάπη και σεβασμός ανάμεσά σας.

Αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα και να προχωρήσεις παρακάτω στη ζωή σου. Να ξεφύγεις από το σύννεφο της προηγούμενης σου σχέσης και να πας παρακάτω.

Πώς, όμως, θα καταλάβεις ότι είσαι έτοιμη να προχωρήσεις μετά από έναν μεγάλο χωρισμό; Ποια είναι τα σημάδια που θα σου το δείξουν αυτό;

1. Όταν σκέφτεσαι τη σχέση σου δεν σκέφτεσαι αρνητικά πράγματα

Όταν κοιτάς πίσω και βλέπεις ωραία πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις καλά, σημαίνει ότι ο κύκλος αυτός τελείωσε για σένα και μπορείς να πας παρακάτω.

2. Δε φοβάσαι τη μοναξιά

Πλέον είσαι καλά με τον εαυτό σου και δε φοβάσαι που θα μείνεις μόνη σου. Όσο καιρό και να πάρει. Άσε που το θέλεις για να δεις τι θα κάνεις στη ζωή σου και να βάλεις τα πράγματα σε μία σειρά.

3. Έχεις τα δικά σου ενδιαφέροντα

Σε αυτό βοηθάνε πολύ και οι δικοί σου φίλοι. Αλλά αν αρχίσεις να κάνεις μόνη σου πράγματα τότε θα δεις ότι δε σκέφτεσαι τόσο συχνά τη σχέση σου. Και, μάλλον, έχεις προχωρήσει!

4. Θέλεις να νιώσεις και να δώσεις αγάπη

Νιώθεις ότι είσαι έτοιμη να δώσεις όλο αυτό που έχεις μέσα σου σε κάποιον! Οπότε ήρθε η ώρα να βγεις και να βρεις αυτό που ψάχνεις.

5. Δε ζηλεύεις όταν βλέπεις ανθρώπους μαζί

Μέχρι εκείνη τη στιγμή σε ενοχλούσαν όλα τα ζευγαράκια που έβλεπες. Τώρα χαίρεσαι και σκέφτεσαι θετικά και για αυτά, αλλά και για το μέλλον σου.

6. Θέλεις να βγεις ραντεβού

Μπορεί τόσο καιρό να είχες τις κατακτήσεις σου, αλλά να μην είχες τη διάθεση. Μόλις την αποκτήσεις πάλι, τότε είσαι έτοιμη για να ξεφύγεις από τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Δες ακόμα: Σημάδια που μαρτυρούν ότι (μάλλον) δε θα τα ξανά βρείτε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;