4 κανόνες που δεν πρέπει να παραβείς ΠΟΤΕ σε μία σχέση!

Από neolaia.gr Team 14 Μαρτίου 2019

Αυτοί οι κανόνες είναι βασικοί και δεν πρέπει ποτέ να τους ξεχνάς μέσα σε μία σχέση!

Μακάρι να υπήρχε κάποιος ή κάτι που να μας έλεγε τι είναι σωστό να κάνουμε σε μία σχέση! Ποιους κανόνες πρέπει να ακολουθήσουμε για να πετύχουμε αυτό ακριβώς που θέλουμε. Να είμαστε ευτυχισμένοι.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει κανένας για να σου πει τι πρέπει να κάνεις και ποια στιγμή, αλλά υπάρχουν κανόνες που δεν πρέπει ποτέ να αθετήσεις σε μία σχέση.

Είναι άτυποι κανόνες που ακολουθούνται και δείχνουν ότι είσαι πραγματικά σε μία καλή σχέση, ή ότι η σχέση σου θα έχεις μέλλον.

1. Μην κάνεις ποτέ τον άλλον να σε αγαπήσει

Μην προσπαθήσεις να επιβάλεις με τον τρόπο σου στον άλλο να σε αγαπήσει. Θα σε αγαπήσει με τον δικό του χρόνο και όταν του δώσεις αυτά που θέλει. Επίσης, μην τον κάνεις να σε αγαπήσει, αν εσύ δεν είσαι σίγουρη ότι θέλεις να δώσεις και άλλα σε αυτή τη σχέση.

2. Εάν σε αγαπάει κάποιος θα το νιώσεις

Δε χρειάζεται να ζητάς συνέχεια επιβεβαίωση. Μπορεί να κάνεις και τον άλλο να απομακρύνεται με αυτόν τον τρόπο. Αν σε αγαπήσει θα σου το δείξει και εσύ θα το νιώσεις.

3. Πρέπει πρώτα να αγαπήσεις τον εαυτό σου

Αν έχεις αυτοπεποίθηση, πάντα σε λογικά πλαίσια, και αγαπάς τον εαυτό σου, τότε είναι πιο εύκολο να κάνεις και τον άλλο να σε αγαπήσει. Αν πάλι έχεις πάρα πολλά θέματα με εσένα, μάλλον πρώτα θα πρέπει να τα λύσεις για να πάρεις αυτό που θέλεις.

4. Μην κρατάς κάποιος που δε σε αγαπάει πια

Ή και το αντίστροφο. Να μένεις εσύ σε μία σχέση που δεν αγαπάς τον άλλο. Κακό κάνεις και στους δύο σας και δεν αφήνεις τον άλλο να ωριμάσει και να προχωρήσει παρακάτω. Αλλά και εσύ μένεις κολλημένη σε κάτι που πιστεύεις ότι αξίζει, αλλά δε σου προσφέρει τίποτα τελικά.

Δες ακόμα: 6 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι έτοιμη να προχωρήσεις μετά από έναν χωρισμό!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486