Αθώο το μοντέλο με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ!
Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου αφέθηκε αθώα μετά από 17 μήνες κράτηση σε φυλακές στο Χονγκ Κονγκ!

Η υπόθεση με το μοντέλο που βρισκόταν στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ για 17 μήνες, λόγω σύλληψής της για κατοχή κοκαΐνης, έλαβε ένα ευχάριστο τέλος! Μετά από 17 ολόκληρους μήνες κράτησης στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου κρίθηκε αθώα από το δικαστήριο!

Η απόφαση αθώωσης της από το δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ ήρθε παρά την πρόταση του εισαγγελέα. Μάλιστα, ο ίδιος ζήτησε να κριθεί ένοχη.

Σε περίπτωση καταδίκης της Ειρήνης Μελισσαροπούλου προβλεπόταν ποινή κάθειρξης έως και 27 ετών, δίχως να υπάρχει δικαίωμα άσκησης έφεσης από τη πλευρά του μοντέλου!

Ο δικηγόρος της Ειρήνης, Σάκης Κεχαγιόγλου, είχε δηλώσει ότι:

“Θα εκπλαγώ ευχάριστα αν την αθώωσουν.”

Κάτι που έχει να κάνει με τη σκληρότητά των Κινέζικων αρχών ως προς τη διακίνηση ναρκωτικών!

Τον πιο σημαντικό ρόλο στην απόφαση των επτά ενόρκων και της έδρας για την Ειρήνη Μελισσαροπούλου έπαιξε το γεγονός ότι στο δέμα που περιείχε τα 2,6 κιλά κοκαΐνης δε βρέθηκαν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό του 21χρονου μοντέλου.

Επίσης, και η ίδια η Ειρήνη Μελισσαροπούλου ισχυριζόταν από την πρώτη στιγμή ότι δεν γνώριζε πως μετέφερε ναρκωτικά στις αποσκευές της, ρίχνοντας την ευθύνη στον φίλο της.

Το νεαρό μοντέλο είχε ταξιδέψει μαζί με τον φίλο της από την Αντίς Αμπέμπα μέχρι το Χονγκ Κονγκ, αλλά η κοπέλα θα έφευγε μία μέρα νωρίτερα. Στο ξενοδοχείο της είχε αφήσει μία βαλίτσα που την είχε παρακαλέσει να πάρει μαζί της.

Ο εισαγγελέας ήταν αρκετά σκληρός μαζί της από την αρχή, υποστηρίζοντας ότι ήξερε ότι μετέφερε ναρκωτικά. Τελικά, η απόφαση του δικαστηρίου ήταν θετική για το μοντέλο.

Το οποίο θα επιστρέψει στην Ελλάδα και πλέον μπορεί να συνεχίσει τη ζωή της μετά από όλους αυτούς τους μήνες που πέρασε όλα αυτά!

Δες επίσης: Έρευνα: Ποιες είναι οι πιο εθιστικές ουσίες στον κόσμο;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;