Αθώο το μοντέλο με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ!

Από neolaia.gr Team 13 Μαρτίου 2019

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου αφέθηκε αθώα μετά από 17 μήνες κράτηση σε φυλακές στο Χονγκ Κονγκ!

Η υπόθεση με το μοντέλο που βρισκόταν στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ για 17 μήνες, λόγω σύλληψής της για κατοχή κοκαΐνης, έλαβε ένα ευχάριστο τέλος! Μετά από 17 ολόκληρους μήνες κράτησης στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου κρίθηκε αθώα από το δικαστήριο!

Η απόφαση αθώωσης της από το δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ ήρθε παρά την πρόταση του εισαγγελέα. Μάλιστα, ο ίδιος ζήτησε να κριθεί ένοχη.

Σε περίπτωση καταδίκης της Ειρήνης Μελισσαροπούλου προβλεπόταν ποινή κάθειρξης έως και 27 ετών, δίχως να υπάρχει δικαίωμα άσκησης έφεσης από τη πλευρά του μοντέλου!

Ο δικηγόρος της Ειρήνης, Σάκης Κεχαγιόγλου, είχε δηλώσει ότι:

«Θα εκπλαγώ ευχάριστα αν την αθώωσουν.»

Κάτι που έχει να κάνει με τη σκληρότητά των Κινέζικων αρχών ως προς τη διακίνηση ναρκωτικών!

Τον πιο σημαντικό ρόλο στην απόφαση των επτά ενόρκων και της έδρας για την Ειρήνη Μελισσαροπούλου έπαιξε το γεγονός ότι στο δέμα που περιείχε τα 2,6 κιλά κοκαΐνης δε βρέθηκαν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό του 21χρονου μοντέλου.

Επίσης, και η ίδια η Ειρήνη Μελισσαροπούλου ισχυριζόταν από την πρώτη στιγμή ότι δεν γνώριζε πως μετέφερε ναρκωτικά στις αποσκευές της, ρίχνοντας την ευθύνη στον φίλο της.

Το νεαρό μοντέλο είχε ταξιδέψει μαζί με τον φίλο της από την Αντίς Αμπέμπα μέχρι το Χονγκ Κονγκ, αλλά η κοπέλα θα έφευγε μία μέρα νωρίτερα. Στο ξενοδοχείο της είχε αφήσει μία βαλίτσα που την είχε παρακαλέσει να πάρει μαζί της.

Ο εισαγγελέας ήταν αρκετά σκληρός μαζί της από την αρχή, υποστηρίζοντας ότι ήξερε ότι μετέφερε ναρκωτικά. Τελικά, η απόφαση του δικαστηρίου ήταν θετική για το μοντέλο.

Το οποίο θα επιστρέψει στην Ελλάδα και πλέον μπορεί να συνεχίσει τη ζωή της μετά από όλους αυτούς τους μήνες που πέρασε όλα αυτά!

Δες επίσης: Έρευνα: Ποιες είναι οι πιο εθιστικές ουσίες στον κόσμο;