8 σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση σου είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα!
Αν η σχέση σου τα έχει όλα αυτά, τότε μη το σκέφτεσαι καθόλου! Κάνε το επόμενο βήμα!

Η σχέσεις είναι μία συνεχώς μεταβαλλόμενη δομή. Θέλουν προσοχή, φροντίδα, χρόνο και πολλά άλλα πράγματα! Εσύ τα έχεις δώσει όλα αυτά και θέλεις να καταλάβεις αν η σχέση σου θα κάνει το επόμενο βήμα.

Αν θα γίνει κάτι παραπάνω από μία απλή, καθημερινή σχέση. Αν θα αντέξει λίγο παραπάνω.

Ήξερες ότι υπάρχουν 8 σημάδια που μπορούν να σου δείξουν ακριβώς αυτό που θέλεις να μάθεις;

Ναι, είναι 8 αδιαμφισβήτητα σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις ότι και οι δύο είστε έτοιμοι για κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό. Είστε έτοιμοι να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω.

1. Έχετε άπειρα πράγματα να συζητήσετε 

Το να έχετε κοινά είναι καλό. Αλλά το να μπορείτε να μιλάτε μεταξύ σας με τις ώρες, τότε είναι ένα μεγάλο σημάδι ότι η σχέση σου είναι έτοιμη για το επόμενο στάδιο.

2. Έχετε αστεία που καταλαβαίνετε μόνο εσείς

Αχ, αυτά τα γνωστά inside jokes. Κάτι για εσένα και αυτόν και μόνο. Θα το λέτε και θα γελάτε οι δύο σας και κανείς δε θα καταλαβαίνει το γιατί.

3. Αν οι ενοχλητικές του συνήθειες σου φαίνονται αξιολάτρευτες

Αυτό, ίσως, να δείχνει ότι έχεις αρχίσει και τον ερωτεύεσαι και κάθε τι που κάνει σου φαίνεται αξιολάτρευτο. Τότε σίγουρα εσύ είσαι έτοιμη για το επόμενο βήμα, αλλά θα πρέπει να ελέγξεις, αν είναι και αυτός έτοιμος!

4. Ρούχα και οδοντόβουρτσα σπίτι του

Αν έχεις αρχίσει να αφήνεις τα πράγματά σου σπίτι του και έχεις πάρει και μία οδοντόβουρτσα που αφήνεις εκεί, τότε σίγουρα είστε έτοιμοι να πάτε ένα βήμα πιο πέρα τη σχέση σας. Περνάτε, έτσι και αλλιώς αρκετό χρόνο μαζί!

5. Θέλετε να κοιμάστε μαζί

Αν νιώθεις τελείως μόνη χωρίς να κοιμάσαι μαζί του. Και όταν είστε χωριστά μιλάτε με τις ώρες στο τηλέφωνο τότε, ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα.

6. Χρησιμοποιείται τη λέξη “Εμείς”

Αν το κάνετε και οι δύο είναι ακόμα πιο σημαντικό. Σημαίνει ότι στο μυαλό σου είστε ένα και θέλεις να κάνεις πράγματα μαζί του. Να περνάς χρόνο. Αν το λέει και αυτός, τότε μπορείς άνετα να πας τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω.

7. Τον αναφέρεις σε τυχαίες συζητήσεις

Αν τον αναφέρεις χωρίς να υπάρχει λόγος, ή απλά γιατί κάτι στον θύμισε τότε πρέπει να το δεις σαν ένα σημάδι. Το να μιλάς για αυτόν στην αρχή της σχέσης είναι λογικό, αλλά να τον αναφέρεις όταν δε μιλάς για τη σχέση σου σημαίνει ότι τον έχεις συνδέσει με την καθημερινότητά σου.

8. Σου αρέσουν οι διαφωνίες σας

Αν νιώθεις κάτι εξτρά από τις διαφωνίες σας, πρόσεχε όχι τους καυγάδες, αυτοί θα πρέπει να λείπουν όσο είναι δυνατόν. Αλλά από απλές διαφωνίες που μπορούν να λυθούν με ένα φιλί ή με ένα χαμόγελο. Τότε κάνε το επόμενο βήμα. Είναι ώρα!

Δες ακόμα: 14 πολύ παράξενες αλήθειες για το σεξ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;