3 πράγματα που πρέπει να κάνετε αν όντως θέλετε να βελτιωθεί η σχέση σας!

Από neolaia.gr Team 9 Μαρτίου 2019

ΑΝ!

Αν είσαι μέλος μακροχρόνιας ερωτικής σχέσης, τότε σίγουρα έχεις κληθεί να αντιμετωπίσεις τα αναπόφευκτα σκαμπανεβάσματα της σχέσης και πιθανώς έχει βιώσει στο πετσί σου τι σημαίνει να «βαλτώνεις» σε κάποια φάση με τον άλλον.

Αγαπιέστε πολύ και μοιράζεστε την καθημερινότητα σας, όμως φτάνει αυτό τελικά;

Αν νιώθεις τον τελευταίο καιρό, ένα κενό που όλο και μεγαλώνει, να παίρνει τα «ηνία» και να σας πλησιάζει απειλητικά, τότε καλό θα ήταν να αρχίσετε κι οι δυο να δουλεύετε πάνω σε αυτό, προκειμένου να μην πατηθεί μόνο του το pause στη σχέση σας.

Τι να κάνετε:

Μιλήστε για όλα αυτά που σας απασχολούν, για αυτά που νομίζει ο καθένας σας ότι ευθύνονται για το «κενό» του τελευταίου καιρού. Εκφράσου και πες χωρίς περιστροφές ότι σε δυσαρεστεί στη συμπεριφορά του άλλου, αλλιώς το επικοινωνιακό χάσμα όλο και μεγαλώνει.

Ανατρέψτε τη ρουτίνα για να ανανεωθεί λίγο η σχέση σας. Κλείστε ένα ραντεβού, όπως κάνατε παλιά, remember; Είτε είναι θέατρο, είτε έξοδος για φαγητό, είτε μια βόλτα στην Πλάκα και το Θησείο, κάτι που θα σας κάνει να θυμηθείτε τα παλιά και πόσο «δεδομένη» δεν είναι η σχέση σας.

Αφήστε για λίγο το κινητό στην άκρη και κάντε φόκους ο ένας στον άλλον. Την ώρα που περνάτε παρέα δεν είναι κρίμα να τη σπαταλάτε ο καθένας μπροστά από την οθόνη του κινητού του;

Δες ακόμα: Εμπιστοσύνη στη σχέση: 2 συνήθειες που «γκρεμίζουν» ό,τι έχετε χτίσει!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486