Αν αναρωτιέσαι, αυτά είναι τα 5 πρώτα πράγματα που προσέχει ο άλλος πάνω σου!
Αυτά τα 5 πράγματα σίγουρα θα σε κάνουν πιο ελκυστικό στο αντίθετο φύλο!

Πολλές φορές θα έχεις πιάσει τον εαυτό σου να αναρωτιέται τι ακριβώς είναι αυτό που κάνει το αντίθετο φύλο να σε προσέξει και να σε ξεχωρίσει. Μπορεί να είσαι αρκετά όμορφος και να μην έχεις αυτό το κάτι που ψάχνει ο άλλος για να σε ξεχωρίσει.

Για να σου λυθούν τέτοιου είδους απορίες σου έχω 5 πράγματα που το αντίθετο φύλο θα προσέξει πάνω σου και είτε θα το απωθήσουν είτε θα το κάνουν να νιώσει μία ιδιαίτερη έλξη για σένα.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε ποια είναι αυτά!

1. Οι εκφράσεις του προσώπου σου

Ξέρεις το συνηθισμένο χαμόγελο είναι μία έκφραση που προσελκύει τον άλλο σε σένα. Αλλά οι ειδικοί έδειξαν ότι και άλλες εκφράσεις και μορφασμοί του προσώπου σου μπορούν να προσελκύσουν το αντίθετο φύλο!

2. Η εμφάνισή σου

Αν είσαι περιποιημένος ή όχι παίζει μεγάλο ρόλο για να προσελκύσεις το αντίθετο φύλο. Δε σου λέω να είσαι στην πένα κάθε μέρα, αλλά να προσέχεις τον εαυτό σου και να μην τριγυρνάς σαν τον ναυαγό!

3. Η μυρωδιά σου

Έχεις μυρίσει κάτι όμορφο στο δρόμο και έχεις γυρίσει να δεις τι ακριβώς είναι αυτό. Ε, τότε καταλαβαίνεις τη δύναμη της μυρωδιάς και το πόσο εύκολα μπορεί να προσελκύσει κάποιον. Απλά, μην το παρακάνεις με τις κολόνιες και τα αρώματα!

4. Κατοικίδια

Η αλήθεια είναι ότι τα κατοικίδια, και ειδικά αν είναι από αυτά που θέλουν χάδια, τραβάνε τον καθένα. Αλλά έτσι, δείχνεις και στο άλλο φύλο ότι είσαι τρυφερός και σου αρέσει να προσέχεις κάποιον.

5. Χέρια

Αυτό ισχύει λίγο περισσότερο για τις γυναίκες, αλλά τα καθαρά και προσεγμένα χέρια είναι άκρως γοητευτικά σε ότι φύλο και να ανήκουν. Σου δείχνουν αμέσως τον χαρακτήρα του ατόμου και το πόσο περιποιείται τον εαυτό του.

Δες επίσης: 3 λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;