3 λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ
Όχι όλες, αλλά ένας μεγάλος αριθμός τουλάχιστον!

Το σεξ είναι ένας σημαντικός παράγοντας και αποδεικνύει κατά πόσο υπάρχει τελικά αυτή η περιβόητη χημεία και το πάθος ανάμεσά σας.

Ωστόσο, παίζουν και κάποια μικρά λαθάκια, τα οποία δεν είναι ακριβώς “λάθη” με την επίσημη έννοια του όρου. Είναι περισσότερο αυθόρμητες αντιδράσεις και “αναγκαίο κακό” που χαρακτηρίζει συχνά το σεξ και γίνεται από την πλευρά των γυναικών. (Οι άντρες κάνουν τα δικά τους φάουλ).

Ποια είναι, λοιπόν, αυτά τα λάθη;

1. Πολλές φορές δεν εκφράζεις τη δυσαρέσκειά σου για κάτι που κάνει ο άλλος και δεν σου αρέσει.

Δεν αξίζει καθόλου να πιέζεσαι και μπορείς να λες ό,τι θες εκείνη τη στιγμή. Αν, για παράδειγμα, δε σου αρέσει η τάδε συμπεριφορά ή το να σε φιλάει σε ένα τάδε σημείο, απλά πες του το. Τύπου κατευθείαν.

2. Ανησυχείς υπερβολικά για το πως θα φαίνεσαι.

Όλοι έχουμε μικρή ή μεγάλη ανασφάλεια και αγωνία όταν πρόκειται να εκθέσουμε το σώμα μας μπροστά σε κάποιον, και είναι δικαιολογημένο συναίσθημα μέχρι ενός βαθμού, όμως όχι να νιώθεις άσχημα. Be proud of who you are και έχε στα υπόψιν ότι ενδεχομένως και ο άλλος ντρέπεται κι ας το παίζει cool.

3. Προσποιείσαι ότι σου αρέσει το σεξ για να μην τον ξενερώσεις (ή προσποιείσαι οργασμό). 

Δε το συζητώ καν το εντός της παρένθεσης. Fake οργασμός και στερείσαι μια απόλαυση που σου αξίζει. Όσο για το πρώτο σκέλος, σε καμία περίπτωση δεν είσαι υποχρεωμένη να δείχνεις ικανοποιημένη για να μην ξενερώσει ο άλλος ή θιχτεί ο ανδρισμός του. Το σεξ είναι απόλαυση, δεν είναι ούτε καταναγκαστικό έργο, ούτε φιλανθρωπία. Δεν θα κάνεις χάρες σε κανέναν.

Δες κι αυτό: 3 σημάδια στο σεξ που μαρτυρούν ότι… μάλλον είστε στα χωρίσματα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
4'
43 - 32
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;