Keith Flint: Αυτοκτονία τελικά ο θάνατος του;
Σοκαρισμένος ο καλλιτεχνικός χώρος με τον θάνατο του Keith Flint!

Με μία απρόσμενη και δυσάρεστη είδηση ήρθε αντιμέτωπος ο κόσμος, τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019. Ο frontman του πασίγνωστου συγκροτήματος “The Prodigy”, ο Keith Flint, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Essex του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως ο θάνατός του δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, αφήνοντας ασαφές τις συνθήκες θανάτου του μουσικού.

Το μυστήριο όμως έλυσε ο Λίαμ Χάσλετ που δημιούργησε μαζί με τον Keith Flint το συγκρότημα, με ανάρτησή του στο Instagram.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Η είδηση είναι αληθινή, δεν μπορώ να πιστέψω ότι το λέω αυτό αλλά ο αδελφός Keith έδωσε τέλος στη ζωή του μέσα στο Σαββατοκύριακο. Είμαι σοκαρισμένος, θυμωμένος, μπερδεμένος και συντετριμμένος… RIP αδελφός Liam“.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The news is true , I can’t believe I’m saying this but our brother Keith took his own life over the weekend , I’m shell shocked , fuckin angry , confused and heart broken ….. r.i.p brother Liam #theprodigy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prodigy official (@theprodigyofficial) στις

Οι Prodigy δημιουργήθηκαν το 1990 από τον παραγωγό Liam Howlett και γρήγορα έγιναν ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα ηλεκτρονικής μουσικής. Με αρκετές πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και εκατομμύρια θαυμαστές σε όλον τον κόσμο.

Ο δίσκος τους «Music for the Jilted Generation» έφτασε στο νούμερο ένα των βρετανικών τσαρτς. Ο Keith Flint έγινε ιδιαίτερα γνωστός για τα δύο τραγούδια «Firestarter», μία επιτυχία που παίζεται ακόμα και σήμερα και όλος ο κόσμος την τραγουδάει, και «Breathe».

Αυτά τα δύο κομμάτια έγιναν σήμα- κατατεθέν της βρετανικής ρέιβ σκηνής της εποχής και έσπασαν το είδος τους για να γίνουν παγκόσμιες επιτυχίες!

Το συγκρότημα έχει στο ενεργητικό του βραβεία και υποψηφιότητες σε διάφορες μουσικές διοργανώσεις, καθώς και υποψηφιότητες για δύο Grammy στις κατηγορίες καλύτερου ηλεκτρονικού δίσκου και καλύτερου alternative δίσκου! Δυστυχώς, δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν κανένα από τα δύο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;