4 πράγματα που
Και δεν είναι MONO το σεξ!

Σίγουρα το σεξ οδηγεί μυαλό και σώμα σε κατάσταση έξαψης, είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα, όμως δεν είναι μόνο αυτό που κάνει έναν άνθρωπο να “ανεβαίνει στα ουράνια”, ψυχή τε και σώματι.

Υπάρχουν ένα σωρό πράγματα, κινήσεις και συμπεριφορές που κάνουν έναν άντρα να ξετρελαίνετε μαζί σου και, φυσικά δεν είναι μόνο το σεξ. Μιλάμε για όλα εκείνα που τον ιντριγκάρουν και βάζουν σε λειτουργία το μηχανισμό των φαντασιώσεων, κάνοντάς τον να σε θέλει όλο και περισσότερο.

Ποια είναι αυτά, λοιπόν, που κάνουν έναν άντρα να σε θέλει όλο και πιο πολύ;

1. Το να σε βλέπει να γελάς είναι πολύ περισσότερο σέξι για έναν άνδρα από όσο θα μπορούσες να φανταστείς. Σύμφωνα με ψυχολόγους, ο ήχος του γέλιου μπορεί να ανεβάσει την ερωτική διάθεση, έστω υποσυνείδητα.

2. Το να φοράς τα ρούχα του, ένα απλό κοντομάνικο μέχρι και το εσώρουχό του.

3. Το να έχεις αίσθηση του χιούμορ, πράγμα που ισχύει και για άντρες και για γυναίκες. Το χιούμορ είναι ένδειξη ευφυίας και σας συνδέει και εγκεφαλικά, πέρα από το σωματικό δέσιμο.

4. Το άρωμά σου έχει μεγαλύτερη επίδραση πάνω του από όσο νόμιζες. Σύμφωνα με μελέτες μάλιστα, συνδέουμε άμεσα τις αναμνήσεις ενός ανθρώπου με την χαρακτηριστική του μυρωδιά.

Δες ακόμα: Για ποιους λόγους μπορεί να απατήσει ένας άντρας;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;