Για ποιους λόγους μπορεί να απατήσει ένας άντρας;

Από neolaia.gr Team 23 Φεβρουαρίου 2019

Μεγάλη απορία τούτη!

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε ένας Αμερικανός ψυχοθεραπευτής, οι άνδρες καταλήγουν στην απιστία για διάφορους λόγους, οι περισσότεροι από τους οποίους μας είναι ήδη γνωστοί.

Πολλοί άντρες που συμμετείχαν στην έρευνα του ψυχοθεραπευτή υποστήριξαν πως ο βασικός λόγος που αναζητούν αλλού συντροφιά έχει να κάνει με συναισθηματική δυσαρέσκεια που ενδεχομένως νιώθουν προς τις συντρόφους τους, όμως παρόλα αυτά, οι λόγοι ποικίλλουν.

Το φαινόμενο δεν είναι τόσο απλό και πολλές φορές δεν κρύβεται μόνο μια αιτία πίσω από την απάτη, αλλά περισσότερες.

Γιατί, λοιπόν, οδηγείται ένας άντρας εκεί;

1. Περνάει δεύτερη εφηβεία ή κρίση μέσης ηλικίας. Είναι ασυμβίβαστος, δηλώνει απρόθυμος να ωριμάσει και ρισκάρει να πάει κόντρα σε κάθε κανόνα.

2. Γοητεύεται από το «απαγορευμένο» του πράγματος, πράγμα που δεν είναι ιδιαίτερα περίπλοκο. Τον τραβά η εμπειρία και απλώς θέλει να το ζήσει.

3. Το χαρακτηρίζει ένας κάποιος ναρκισσισμός και δεν υπολογίζει ιδιαίτερα τις συνέπειες της πράξης του ή ποιον θα πληγώσει.

4. Έχει ανάγκη για επιβεβαίωση, πράγμα που μαρτυρά ένα σωρό ανασφάλειες στο χαρακτήρα του. Άλλο να ερωτοχτυπηθείς και άλλο να απατήσεις απλώς για να δεις αν τελικά «περνάει ακόμα η μπογιά σου».

Δες ακόμα: Έρευνα: Αυτός είναι ο τύπος άνδρα που ερωτεύονται οι γυναίκες!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486