Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Αφροδίτη στον Υδροχόο από 1η Μαρτίου - Συναισθηματική απελευθέρωση
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Νέα εβδομάδα και νέες προβλέψεις για το ζώδιό σου!

Ζυγός

Πολύ θετική και δημιουργική περίοδος αυτή που διανύετε. Μάλιστα, στην περίπτωση που είστε καλλιτέχνες, θα διαπιστώσετε πως είναι δύσκολο να μην ξεκινήσετε ένα νέο έργο για σας. Αν είστε ερμηνευτές, θα μπορείτε να καλλιεργήσετε το ταλέντο σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Ας δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας, να αποδείξει τις αξίες σας. Νέες ιδέες, νέες συγκινήσεις αλλά και νέα πρόσωπα σας προκαλούν για να αγγίξετε τη χαρά της ζωής και της συντροφικότητας. Η διασκέδαση και η ικανοποίηση περιορίζονται και σας μελαγχολούν κατά καιρούς όταν υπάρχουν συγκρούσεις, ωστόσο, αυτό μπορεί να ερμηνευτεί σαν προσπάθεια να μην κάνετε επιπόλαια λάθη. Δίνοντας ποιότητα στις συγκινήσεις σας, θα σας συνιστούσα να χαρείτε κάθε στιγμή, αλλά παράλληλα, να ασχοληθείτε με την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σας. Αρκεί να την επεξεργαστείτε και να εργαστείτε σταθερά προς αυτήν την κατεύθυνση.

Σκορπιός

Μία ουσιαστική και ενδιαφέρουσα περίοδος για τα συμφέροντά σας, είναι η περίοδος με τον κυβερνήτη σας, Αφροδίτη, στον Υδροχόο. Θα κινηθείτε στον μαγνητισμό της Αφροδίτης, και θα νιώσετε την σπίθα του έρωτα και της δημιουργίας. Σας αρέσει να αναπτύσσεστε και θα επιδιώκετε να είστε γοητευτικοί, να εργαστείτε θέτοντας βάσεις για κάθε δημιουργικό κομμάτι της διαδρομής σας. Περισσότερο επίμονοι στις συνήθειές σας, θα έλεγα πως μπορείτε πλέον να απολαύσετε κάποιες στιγμές πάθους και να κάνετε πιο ωραία την καθημερινότητά σας. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Αν και κινείστε δυναμικά αυτό το διάστημα, ίσως περιορίζετε τις αμφιβολίες και τους δισταγμούς σας. Η χαρά μπορεί να έρθει από τις αλλαγές που θα κάνετε στη βάση της ζωής, από χαμόγελα που εισπράττετε από τα οικεία σας πρόσωπα. Αφιερώστε χρόνο να ασχοληθείτε ανανεώνοντας τις σχέσεις σας. Δώστε σημασία στις συζητήσεις, στο άγγιγμα, στην χαρά που δίνει η παρουσία τους.

Τοξότης

Καθώς η πορεία των ημερών σας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με λαμπερές ιδέες και συναντήσεις, σίγουρα αυτή την εποχή μπορείτε να βρείτε κάτι που να σας έλκει και να σας συγκινεί. Η περίοδος που διανύετε σας δημιουργεί ευκαιρίες για ουσιαστική και δημιουργική πορεία, μέσα από συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων. Συναντήσεις και γνωριμίες, μπορεί να περιέχουν ένα ερωτικό στοιχείο, αλλά και να έχετε εξόδους με άτομα που σας φλερτάρουν. Επειδή δεν είναι σταθερές οι συνθήκες και δεν είστε πολύ κατασταλαγμένοι, ενδεχομένως θα ήταν σημαντικό να κάνετε μία νέα αρχή, αλλά περιμένοντας την κατάλληλη ώρα. Κι αυτό επειδή δεν είστε ακόμη σε θέση να επιλέξετε με υπομονή. Εκείνο που μετρά, για όσους έχουν ήδη κάποια σχέση, είναι να συζητήσουν σοβαρά κάποια θέματα για το μέλλον της. Ας συζητήσετε τις ανάγκες σας για να αισθανθείτε άνετα κοντά στο ταίρι σας.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;