Ελένη Τοπαλούδη: Το βίντεο του βιασμού αναζητούν οι Αρχές!
Το βίντεο βιασμού αναζητούν οι αρχές για να έρθουν πιο κοντά στης ολοκλήρωση του παζλ για την υπόθεση Ελένη Τοπαλούδη!

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως μέρα με τη μέρα, σχετικά με την υπόθεση Ελένη Τοπαλούδη! Συνέχεια βλέπουμε νέα δημοσιεύματα και στοιχεία που δίνουν και άλλες διαστάσεις στο θρίλερ της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας!

Το βίντεο του βιασμού της 21χρονης φοιτήτριας, έναν χρόνο πριν από τη δολοφονία της, από τους τρεις νεαρούς αναζητά, πλέον, η Ασφάλεια Ρόδου. Το βίντεο λέγεται κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2017, λίγες ημέρες μετά το περιστατικό, και η άτυχη κοπέλα ενημερώθηκε από μια φίλη της που το είδε.

Στη συνέχεια, όπως αποκαλύφθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 21χρονη άρχισε να δέχεται απειλητικά μηνύματα και αυτοί που την απειλούσουν χρησιμοποιούσαν σαν όπλο το βίντεο αυτό!

Οι αρχές περιμένουν να ανοιχθεί το laptop της φοιτήτριας προκειμένου να πάρουν όλα τα στοιχεία για τον βιασμό της, αλλά και τη δολοφονία της. Καθώς και να δουν τι άλλο μπορεί να υπάρχει που να τους οδηγήσει πιο κοντά στο να λύσουν την υπόθεση αυτή!

Υπάρχει σε εξέλιξη μια προκαταρκτική εξέταση με εντολή εισαγγελέα για την υπόθεση του βιασμού, ενώ η αστυνομία έχει ήδη λάβει καταθέσεις από φίλες της Ελένης Τοπαλούδη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star.

Δες ακόμα: Ελένη Τοπαλούδη: Ποιες ήταν οι κλήσεις των δύο κατηγορούμενων μετά τη δολοφονία;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;