Ελένη Τοπαλούδη: Ποιες ήταν οι κλήσεις των δύο κατηγορούμενων μετά τη δολοφονία;

Από neolaia.gr Team 20 Φεβρουαρίου 2019

Η υπόθεση Ελένη Τοπαλούδη έχει πάρει νέα τροπή με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου!

Η υπόθεση Ελένη Τοπαλούδη έχει αρχίσει να ξεμπλέκεται μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που έγινε με εντολή εισαγγελέα για τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της 21χρονης! Οι κλήσεις εμφανίζουν νέα στοιχεία!

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 21χρονος Ροδίτης από τις 28 Νοέμβριου μέχρι και την παραμονή της σύλληψής του πραγματοποίησε 47 κλήσεις! Φαίνεται να μιλούσε με τη μητέρα του τουλάχιστον δύο φόρες την ημέρα, ενώ την ημέρα της σύλληψής του έδωσε το τηλέφωνο στον πατέρα του, από το οποίο έγιναν ακόμη 42 κλήσεις.

Αντίθετα, ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής φαίνεται ότι επικοινώνησε ελάχιστα με τον πατέρα του. Μόλις, τρεις φορές μέσα σε πέντε ημέρες.

Ο δικηγόρος που φέρεται να είναι το πρώτο πρόσωπο που επικοινώνησε ο Έλληνας κατηγορούμενος, μετά τον φόνο της 21χρονης φοιτήτριας.

Ο λόγος της επίσκεψής του, ήταν η αποκάλυψη που έδειξε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κινητού τηλεφώνου του πατέρα του Ροδίτη, από το οποίο τηλεφώνησε και ο κατηγορούμενος. Συγκεκριμένα, στις κλήσεις εμφανιζόταν να είναι ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησε ο κατηγορούμενος μετά το έγκλημα!

Στην ανακρίτρια, ο δικηγόρος είπε ότι είχαν επικοινωνία μεταξύ τους. Ωστόσο ισχυρίστηκε ότι μίλησε με τον πατέρα του Ροδίτη για άλλη υπόθεση.

Η υπόθεση, σύμφωνα με τον δικηγόρο, αφορούσε στην διεκπεραίωση εκκρεμότητας που είχε ο πατέρας του Ροδίτη με την υπογραφή ενός μισθωτήριου σε κατάστημα των Πεύκων.

Δες ακόμα: Ελένη Τοπαλούδη: Υπάρχουν υποψίες και για την εμπλοκή ενός ακόμη ατόμου στην υπόθεση!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486