5 tips για να κάνεις ακόμα καλύτερη τη σεξουαλική σου ζωή!
Θέλεις να κάνεις καλύτερη τη ζωή σου στο σεξ και δε ξέρεις τον τρόπο! Για δες αυτά τα 5 tips που σίγουρα θα σε βοηθήσουν!

Το σεξ θέλεις να είναι καλό και να ευχαριστείς τόσο τον σύντροφό σου, όσο και να έχεις και εσύ τα επιθυμητά αποτελέσματα!

Για αυτό ψάχνεις από δω και από κει για δεις πώς μπορείς να το βελτιώσεις και να το κάνεις ακόμα καλύτερο! Για αυτό εγώ σου έχω κάποια μικρά tips για να μπορέσεις να πετύχεις αυτό ακριβώς που θέλεις.

Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά;

1. Ή τσιγάρο ή σεξ

Το τσιγάρο δε σου κάνει καλό ΠΟΥΘΕΝΑ! Οπότε γιατί να σου κάνει καλό στο σεξ; Για να βελτιστοποιήσεις τις επιδώσεις σου τότε, μάλλον, θα πρέπει να το κόψεις!

2. Γυμναστική

Η καλή και σωστή γυμναστική, χωρίς υπερβολές, κάνει καλό στον οργανισμό, άρα και στις επιδόσεις σου στο κρεβάτι. Μην υπερβάλλεις, όμως, γιατί θα έχεις άλλα προβληματάκια μετά.

3. Βγάλε το τηλέφωνο από το δωμάτιο

Όχι μόνο αυτό, αλλά και ότι άλλο μπορεί να σου αποσπάσει την προσοχή κατά τη διάρκεια του σεξ! Βλέπεις αν δεν είσαι εκατό τις εκατό εκεί, δε θα έχεις και τις επιδόσεις που θα θέλεις να έχεις!

4. Μη ντρέπεσαι

Άσε τις ντροπές με τον σύντροφό σου, αλλά και με το σώμα σου έξω από το κρεβάτι και το δωμάτιό σου. Πες τι θέλεις και τι σου αρέσει και θα δεις ότι θα κάνεις καλύτερο σεξ από ποτέ!

5. Διάβασε διάφορα

Δες καινούρια και διαφορετικά πράγματα και προσπάθησε να τα εφαρμόσεις στο κρεβάτι! Θα δεις ότι και φρεσκάδα θα σου φέρουν στο κρεβάτι και πολλά θα μάθεις για το σεξ!

Δες επίσης: 3 λάθη που κάνουν πολλοί άντρες στο σεξ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;