3 ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που αξίζει να επισκεφτείς φέτος!
Τα ταξίδια είναι "παράδεισος" για την ψυχή και το μυαλό μας!

Τα ταξίδια είναι μια απ΄τις σοφότερες επενδύσεις που μπορεί να κάνει κανείς στη ζωή του, γιατί έρχεται σε επαφή με καινούρια μέρη, διαφορετικούς ανθρώπους, νοοτροπίες και κουλτούρες.

Κάθε ταξιδιωτική εμπειρία μας καθιστά πιο “πλούσιους” σε ψυχή και μυαλό και μας προσφέρει αξέχαστες στιγμές και αναμνήσεις, τις οποίες ανακαλούμε στο μέλλον με συγκίνηση και νοσταλγία. Ειδικά αν είσαι travel addict, τότε το ταξίδι είναι η πρώτη λέξη που σου έρχεται στο μυαλό, όταν κάποιος σε ρωτά “Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε λίγα χρόνια;”. Η απάντηση είναι απλή: Ακόμα και να μην ξέρεις τι θα κάνεις σε λίγα χρόνια, το σίγουρο είναι ότι σε φαντάζεσαι να ταξιδεύεις σε χώρες και πόλεις του κόσμου.

8 σημάδια που φανερώνουν ότι τα ταξίδια είναι βασική προτεραιότητα στη ζωή σου!

Φέτος, λοιπόν, γιατί να μην κανονίσεις ένα ταξίδι αναψυχής; Κανόνισέ το με αγαπημένα σου πρόσωπα που είναι και travel buddies ή αν κανείς δεν μπορεί να σε συνοδέψει, τι περιμένεις, πήγαινε μόνος!

Οι 3 παρακάτω προορισμοί στην Ευρώπη είναι μαγικοί και αξίζει χίλια τοις εκατό να τους επισκεφτείς το 2019, ή έστω κάποια στιγμή στη ζωή σου!

1. Βαλέτα (Μάλτα)

Η Μάλτα γενικώς είναι ένα μαγευτικό νησιώτικο κράτος που θα σε σαγηνεύσει με τη γραφική ομορφιά του, ενώ φημίζεται ως η χώρα που έχει καλοκαίρι σχεδόν όλο το χρόνο. Βρίσκεται νότια της Σικελίας και ανατολικά της Τυνησίας και ενδείκνυται τόσο για καλοκαιρινές όσο και για χειμερινές διακοπές. Περπατώντας στη Μάλτα θα γοητευτείς σίγουρα από τα καταγάλανα νερά και τα πάμπολλα μεσαιωνικά της κάστρα.

Όσο για την πρωτεύουσα της Μάλτας, τη Βαλέτα, πρόκειται για μια από τις μικρότερες πρωτεύουσες στον κόσμο, η οποία, ωστόσο, συμπυκνώνει τα περισσότερα ιστορικά μνημεία, όπως τον περίφημο ναό του Αγίου Ιωάννη, το τάγμα του οποίου ίδρυσε τη Μάλτα το 1565, το υπέροχο θέατρο Manoel Theatre, αλλά και ένα σωρό πολύχρωμα κτήρια, υπαίθριες αγορές και φρούρια διατηρημένα απ’ την εποχή του Μεσαίωνα.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;