Ελένη Τοπαλούδη: Με ποιους επικοινώνησαν οι δύο κατηγορούμενοι μετά το έγκλημα;

Από neolaia.gr Team 13 Φεβρουαρίου 2019

Η υπόθεση Ελένη Τοπαλούδη φαίνεται να παίρνει νέες διαστάσεις από την άρση των τηλεφωνικών απορρήτων των δύο κατηγορούμενων!

Η άρση των τηλεφωνικών απορρήτων των δύο κατηγορούμενων για της δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο, έφερε στο φως νέα συνταρακτικά στοιχεία για τις επαφές και τις κινήσεις των δυο δραστών! Η υπόθεση Ελένη Τοπαλούδη παίρνει και άλλες διαστάσεις και νέα στοιχεία έρχονται στο φως κάθε μέρα.

Το πρώτο σημαντικό εύρημα αφορά το κινητό τηλέφωνο του 21χρονου Ροδίτη, ο οποίος, λίγες ώρες μετά το έγκλημα, στέλνει γραπτό μήνυμα σε γνωστό δικηγόρο της Ρόδου!

Λίγη ώρα αργότερα, κατά τις 10:11,  φαίνεται ότι ο Ροδίτης ήρθε και σε τηλεφωνική εποικινωνία με τον δικηγόρο.

Από τη μεριά του ο 19χρονος Αλβανός φαίνεται να έκανε πολλές και διάφορες κλήσεις. Κάτι που δείχνει ότι είχε αγωνία και δεν ήξερε τι να κάνει!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το πρωί μετά το φονικό ο 19χρονος φαίνεται να καλεί επανειλημμένα το κινητό τηλέφωνο γνωστού του προσώπου, με το οποίο συνομιλεί σε κοντινές ώρες μεταξύ τους. Για την ακρίβεια στις 8:12 το πρωί, στις 8:45 στις 11:07 και στις 13:12.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία δεν επικοινωνούν ούτε τηλεφωνικά, μετά το συμβάν! Αυτός είναι και ο λόγος που έχει ζητηθεί από το Facebook να παραχωρηθούν οι συνομιλίες τους στο messenger.

Πιστεύεται ότι από την άρση του απορρήτου και στις διαδικτυακές συνομιλίες θα φανούν και άλλα στοιχεία για τους δύο κατηγορούμενους!

Δες το σχετικό βίντεο!

Δες ακόμα: Ελένη Τοπαλούδη: Από ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη θα περάσουν οι δύο κατηγορούμενοι!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486