Ελένη Τοπαλούδη: Με ποιους επικοινώνησαν οι δύο κατηγορούμενοι μετά το έγκλημα;
Η υπόθεση Ελένη Τοπαλούδη φαίνεται να παίρνει νέες διαστάσεις από την άρση των τηλεφωνικών απορρήτων των δύο κατηγορούμενων!

Η άρση των τηλεφωνικών απορρήτων των δύο κατηγορούμενων για της δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο, έφερε στο φως νέα συνταρακτικά στοιχεία για τις επαφές και τις κινήσεις των δυο δραστών! Η υπόθεση Ελένη Τοπαλούδη παίρνει και άλλες διαστάσεις και νέα στοιχεία έρχονται στο φως κάθε μέρα.

Το πρώτο σημαντικό εύρημα αφορά το κινητό τηλέφωνο του 21χρονου Ροδίτη, ο οποίος, λίγες ώρες μετά το έγκλημα, στέλνει γραπτό μήνυμα σε γνωστό δικηγόρο της Ρόδου!

Λίγη ώρα αργότερα, κατά τις 10:11,  φαίνεται ότι ο Ροδίτης ήρθε και σε τηλεφωνική εποικινωνία με τον δικηγόρο.

Από τη μεριά του ο 19χρονος Αλβανός φαίνεται να έκανε πολλές και διάφορες κλήσεις. Κάτι που δείχνει ότι είχε αγωνία και δεν ήξερε τι να κάνει!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το πρωί μετά το φονικό ο 19χρονος φαίνεται να καλεί επανειλημμένα το κινητό τηλέφωνο γνωστού του προσώπου, με το οποίο συνομιλεί σε κοντινές ώρες μεταξύ τους. Για την ακρίβεια στις 8:12 το πρωί, στις 8:45 στις 11:07 και στις 13:12.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία δεν επικοινωνούν ούτε τηλεφωνικά, μετά το συμβάν! Αυτός είναι και ο λόγος που έχει ζητηθεί από το Facebook να παραχωρηθούν οι συνομιλίες τους στο messenger.

Πιστεύεται ότι από την άρση του απορρήτου και στις διαδικτυακές συνομιλίες θα φανούν και άλλα στοιχεία για τους δύο κατηγορούμενους!

Δες το σχετικό βίντεο!

Δες ακόμα: Ελένη Τοπαλούδη: Από ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη θα περάσουν οι δύο κατηγορούμενοι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;