Ελένη Τοπαλούδη: Από ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη θα περάσουν οι δύο κατηγορούμενοι!

Από neolaia.gr Team 12 Φεβρουαρίου 2019

Περισσότερα στοιχεία θα δώσουν οι ψυχιατρικές εξετάσεις των δύο κατηγορούμενων για την Ελένη Τοπαλούδη και τη δολοφονία της!

Μετά από όλες τις μαρτυρίες και τις νέες αποκαλύψεις για την Ελένη Τοπαλούδη και τη δολοφονία της στη Ρόδο, ήρθε και η σειρά της διενέργειας ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στους κατηγορούμενους!

Οι κατηγορούμενοι μετά την απολογία τους την 7η Δεκεμβρίου 2018 έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι. Η τακτική Ανακρίτρια, μετά την υποβολή και σχετικών αιτημάτων από τους συνηγόρους τους, ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης σε ψυχίατρο του καταστήματος κράτησης Γρεβενών, ο οποίος περιλαμβάνεται σε κατάλογο πραγματογνωμόνων του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Η πραγματογνωμοσύνη αυτή θα πραγματοποιηθεί για να αποφανθεί, σχετικά με την ψυχική και διανοητική κατάστασή τους, αν πάσχουν από κάποια ψυχιατρική πάθηση, η οποία επιδρά στον καταλογισμό τους καθώς και για τον δείκτη νοημοσύνης τους.

Ο ίδιος πραγματογνώμονας, μάλιστα, εντέλλεται να διενεργήσει όποια ιατρικώς ενδεδειγμένη μέθοδο κρίνει ο ίδιος για να αποφανθεί για τυχόν εξάρτησή τους από διάφορες ουσίες ναρκωτικές ή μη!

Οι εξετάσεις αυτές θα δείξουν πολλά τόσο για τη ψυχοσύνθεση των δύο κατηγορούμενων, αλλά και το τι τους ώθησε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα!

Δες ακόμα: Ελένη Τοπαλούδη: Νέα συγκλονιστική μαρτυρία που «καίει» τον 21χρονο Ροδίτη!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486