6 σημάδια που φανερώνουν ότι τον έχεις ερωτευτεί για τα καλά

Από neolaia.gr Team 10 Φεβρουαρίου 2019

Δάγκωσες τη λαμαρίνα, παραδέξου το!

«Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται», έτσι λένε τουλάχιστον.

Η αλήθεια είναι ότι αν έχεις αρχίσει να τον ερωτεύεσαι για τα καλά, υπάρχουν κάποια σημάδια, που δεν μπορείς να κρατήσεις για τον εαυτό σου, όσο κι αν προσπαθήσεις και λογικό είναι! Άλλωστε, όταν ερωτευόμαστε, το ίδιο μας το σώμα προσπαθεί να μας κάνει να καταλάβουμε ότι αυτός είναι ο έρωτας της ζωής μας ή τουλάχιστον το πρόσωπο που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα.

Αν, λοιπόν, το στομάχι σου δένεται κόμπος και αισθάνεσαι την καρδιά σου να χτυπάει σε χορευτικούς ρυθμούς κάθε φορά που τον βλέπεις, ερωτεύτηκες και ετοιμάσου να το ζήσεις, γιατί σου αξίζει!

1. Δεν πεινάς όσο πριν

Όταν ερωτευόμαστε (Κάποιοι, αν όχι όλοι!) συνήθως μας κόβεται μαχαίρι η όρεξη και είναι λογικό, γιατί πλέον το ενδιαφέρον και η σκέψη σου πάει σε πρόσωπο και όχι σε φαγητό. Έρωτας και αύξηση της λίμπιντο σημαίνει ότι αδυνατείς να φας και το μυαλό σου είναι αλλού!

2. Χάνεις τα λόγια σου

Σύμφωνα με την επιστήμη, υπάρχει λογική εξήγηση που ευθύνεται για το ότι χάνουμε τα λόγια μας και μπερδεύουμε τη γλώσσα μας, όταν μιλάμε στο πρόσωπο που έχουμε ερωτευτεί. Ο λόγος για την επινεφρίνη, μια πολύ ισχυρή ορμόνη, η οποία αυξάνει τον καρδιακό παλμό και προκαλεί κάποιες ενοχλήσεις.

3. Κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσετε λίγο χρόνο μαζί

Αν τρέχετε κι οι δύο κάθε μέρα για δουλειές, μαθήματα, ιστορίες, αλλά παρόλα αυτά, προσπαθείς να βολέψεις το πρόγραμμά σου έτσι ώστε να βρεθείτε, τότε σίγουρα έχει μπει στις τοπ προτεραιότητές σου!

4. Χαμογελάς ασυναίσθητα κάθε φορά που σου στέλνει μήνυμα

Με το που έρχεται μήνυμα στο κινητό σου και βλέπεις το όνομά του, το χαμόγελο φτάνει μέχρι τ’ αφτιά σου. Αυτά δεν κρύβονται με τίποτα!

5. Τον σκέφτεσαι με κάθε αφορμή

Βλέπεις τυχαία κάποιο post στο facebook ή ακούς κάτι που συζητάγατε, και η σκέψη σου τρέχει απευθείας στο πρόσωπό του. Έρως, έρως, έρως!

6. Διαβάζεις ξανά και ξανά τα μηνύματα που έχετε στείλει

Τα διαβάζεις ξανά και χαμογελάς μόνη σου. Σου πήρε τα μυαλά μου φαίνεται!

Δες κι αυτό: Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν ερωτευόμαστε;

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486