Ιουλιέτα Κίτρινου: ΕΞΑΛΛΗ με την υποψηφιότητά της προς αποχώρηση από το Survivor!
Η Ιουλιέτα Κίτρινου είναι μία από τους υποψήφιους προς αποχώρηση και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για το αποτέλεσμα αυτό!

Το Survivor 2019 ήδη έχει βγάλει τα πρώτα τρία άτομα προς αποχώρηση και είναι από την ελληνική ομάδα. Μέσα σε αυτά είναι και η Ιουλιέτα Κίτρινου.

Μάλιστα, η Ιουλιέτα είχε ψηφιστεί με επτά ψήφους, δηλαδή σχεδόν από όλη την ομάδα! Στιγμή δεν είχε κρύψει τον εκνευρισμό της για αυτή την κίνηση της ομάδας της!

Συγκεκριμένα δήλωσε:

“Η ομάδα θεώρησε ότι το σωστό είναι να είμαι εγώ υποψήφια. Προσωπικά το θεωρώ άδικο, διότι είχα νίκες. Είχα δύο στις τέσσερις νίκες.

Υπήρχαν παιδιά που είχαν και τέσσερις ήττες συνεχόμενες και μόνο ήττες. Οπότε από τη στιγμή που είχαμε πει να ψηφίσουμε καθαρά αγωνιστικά, διότι δεν έχουμε γνωριστεί πολύ καλά ακόμα μεταξύ μας και δεν έχουμε κάποιο άλλο κριτήριο, θεώρησα ότι αυτό ήταν το σωστό να γίνει.

Σκέφτομαι σήμερα και στους υπόλοιπους αγώνες που μου μένουν να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Να αποδείξω στα άτομα που με ψήφισαν την αξία μου και από εκεί και πέρα μπορεί να κερδίσω, μπορεί να χάσω. Από εκεί και πέρα θα δώσω ότι καλύτερο έχω να δώσω.”

Φανερά εκνευρισμένη δήλωσε στην κάμερα:

“Αν μου δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία, δεν έχω να αποδείξω τίποτα στα άτομα της ομάδας μου.Έχω να αποδείξω μόνο στον κόσμο που μας στηρίζει και μας ψηφίζει. Τα άτομα της ομάδας μου, από τη στιγμή που δεν με υπολόγισαν εκείνοι δεν με ενδιαφέρει η άποψη τους από εδώ και πέρα. θα το δουν. Αν προλάβω και αν μπορέσω και μου δοθεί η ευκαιρία θα δουν την αξία μου και νομίζω ότι και οι ίδιοι δεν θα με ξαναψηφίσουν.”

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες επίσης: Survivor 2019: Δες ποιοι βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;