Γνωρίσατε και εσείς το άλλο σας μισό σε κάποιο chat;
Σας λένε κάτι οι λέξεις Mirc, MSN, HI-5;

Έχετε μπει ποτέ σε chatroom; Σας έχει κάνει ποτέ κάποιος το κλικ; ‘Έχετε κάνει κάποιο match που διήρκεσε στο χρόνο; Ξεblockάρετε τις αναμνήσεις σας και ελάτε να τις κάνετε share μαζί μας. Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 με 23:00 στο Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής.

Το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής®, το μοναδικό Μουσείο Πληροφορικής στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ξεκίνησε τις δραστηριότητές του το 2009 και από το 2012 αποτελεί τον πρώτο επίσημο φορέα στην Ελλάδα που συγκεντρώνει τη γνώση για την εξέλιξη στο χώρο της πληροφορικής από το 1970 μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1990 σε έναν ενιαίο χώρο.

Μόλις 200μ. από τον σταθμό του ηλεκτρικού «Μοσχάτο», ο νέος, μεγαλύτερος χώρος που πλέον στεγάζει το Μουσείο, φιλοξενεί την πιο πλούσια και σπάνια συλλογή προϊόντων Πληροφορικής στη χώρα. Πάνω από 4.500 αντικείμενα hardware, software, περιοδικά και βιβλία, «αφηγούνται» τις ιστορίες πίσω από κάθε τεχνολογικό επίτευγμα.

Συμπληρώνοντας 10 χρόνια λειτουργίας, το Μουσείο δεν άλλαξε μόνο τις εγκαταστάσεις του, αλλά αναδιαμόρφωσε τις λειτουργίες του, δίνοντας βαρύτητα στα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις εποικοδομητικές συνεργασίες του με άλλους φορείς.

Η γενική είσοδος κοστίζει 4 ευρώ, για σχολικά γκρουπ και φοιτητές 3 ευρώ, ενώ για ανέργους και παιδιά κάτω των 6 ετών η είσοδος είναι δωρεάν. Το Μουσείο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 – 16.00, καθώς και επιλεγμένες Κυριακές, οι οποίες ανακοινώνονται από τα social media του. Διεύθυνση Πέτρου Σπυρόπουλου 2 & Θεσσαλονίκης, Μοσχάτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;