Ράδιο Αρβύλα: Ας θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές τους λίγο πριν τη μεγάλη επιστροφή!
Το Ράδιο Αρβύλα επιστρέφει με τη γνωστή μας παρέα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και μας υπόσχεται στιγμές άπειρου γέλιου!

Ελπίζω να έχεις ακούσει τα νέα ότι ο Αντώνης Κανάκης επιστρέφει με τους Ράδιο Αρβύλα για να μας χαρίσει και άλλες στιγμές άφθονου γέλιου και διασκέδασης. Αυτή τη φορά, όμως, θα επιστρέψει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ!

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του καναλιού:

“Πρεμιέρα, απόψε Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στις 23.40, για το Ράδιο Αρβύλα, που επιστρέφει στην ενδέκατη χρονιά του στον ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή, που όλοι περιμένουν, έρχεται απόψε και κάθε Δευτέρα στις 23.40 στον ΣΚΑΪ.”

Στο πλευρό του παρουσιαστή θα είναι η ομάδα που μας έχει χαρίσει απίστευτες στιγμές! Ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έρχονται να μας κάνουν παρέα κάθε Δευτέρα.

Για αυτό και εμείς είπαμε να σου θυμίσουμε τις καλύτερες στιγμές από τη σατιρική εκπομπή που έγραψε ιστορία! Από ότι φαίνεται να συνεχίσει να γράφει.

1. Οι καλύτερες στιγμές όπως τις είχε στείλει ο κόσμος

Στην τελευταία τους εκπομπή οι Ράδιο Αρβύλα είχαν ζητήσει από το κόσμο να στείλει αυτές που πιστεύει ότι ήταν οι καλύτερες στιγμές της εκπομπής όλα αυτά τα χρόνια. Δεν περίμεναν το πόσο υλικό θα έστελνε ο κόσμος και τις συγκέντρωσαν σε ένα απολαυστικό μισάωρο που θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;