Η Margot Robbie φορά ξανά τη στολή της Harley Quinn και πρέπει να τη δεις!
Η Margot Robbie μας ανακοίνωσε ότι άρχισαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας με πρωταγωνίστρια τη Harley Quinn!

Μετά τη τεράστια επιτυχία του Suicide Squad, και ιδιαίτερα της Margot Robbie ως Harley Quinn, έρχεται άλλη μία ταινία με την υπέροχη και γοητευτική “κακιά” της DC.

Μπορεί η ταινία να μην είχε πάρει τόσο καλές κριτικές, αλλά η Margot κατάφερε να αποτυπωθεί στο μυαλό του κοινού και να κάνει σημαντικά βήματα στη καριέρα της. Η ηθοποιός, που ίσως είναι μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς που έχουν περάσει ποτέ από τη μεγάλη οθόνη,  ανακαλύφθηκε από τον Martin Scorsese και της έδωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον Λύκο της Wall Street.

Έκτοτε κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή, παίζοντας σε μεγάλη γκάμα ταινιών, από το μπλοκμπαστερικό Legend of Tarzan μέχρι το I, Tonya, που της έδωσε την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ, και το Mary Queen of Scots.

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι η εμφάνισή της με το καυτό σορτσάκι και τις πολύχρωμες κοτσίδες αποτυπώθηκε στο μυαλό των φαν των κόμικ και για αυτό έγινε και το κοστούμι που φοράει και στα αντίστοιχα κόμικ που εμφανίζεται ο χαρακτήρας!

Η Warner Bros και η DC αναγνωρίζοντας το πόσο δημοφιλής είναι η ηρωίδα αποφάσισε να της δώσει μια ακόμη ταινία για αυτή! Και σχόλια για μία τριλογία με το χαρακτήρα αυτό.

Το όνομα της ταινίας θα είναι Birds of Prey και η υπόθεση περιπλέκεται γύρω από μια ομάδα υπερηρωίδων, οι οποίες συνεργάζονται για να καταστρέψουν έναν κακοποιό που ακούει στο όνομα “Black Mask” (θα τον ενσαρκώσει ο Ewan McGregor).

Οπότε πάρε μία μικρή γεύση για τη νέα ταινία της Harley Quinn και η συνέχεια επί των κινηματογραφικών αιθουσών!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Miss me? ?HQ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ margotrobbie στις

Δες ακόμα: Επιστρέφει η αγαπημένη Harley Quinn με δική της ταινία;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2