Τα πιο περίεργα μέρη στο κόσμο που μπορείς να επισκεφθείς!
Είναι κάποια από τα πιο περίεργα μέρη στο κόσμο και εσύ μπορείς να τα επισκεφθείς!

Σου αρέσουν τα ταξίδια και θέλεις να πας σε διαφορετικά και περίεργα μέρη. Έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και ψάχνεσαι για κάτι διαφορετικό και περίεργο.

Για αυτό εγώ σου έχω ετοιμάσει μία λίστα με τα πιο περίεργα μέρη του κόσμου. Εκεί που η φύση άφησε πίσω τους κανόνες και τους νόμους της και άφησε… τη φαντασία της να κάνει τα δικά της.

Πραγματικά θα ξετρελαθείς!

1. Όρος Roraima

Στη Βενεζουέλα μέσα στο Εθνικό Πάρκο Canaima υπάρχει ένα γεωλογικό επίπεδο με απίστευτες θέες. Όσοι το έχουν δει έχουν μαγευτεί!

2. Το μάτι της Αφρικής

Στην έρημο Σαχάρα υπάρχει ένας θόλος που σχηματίστηκε από τη διάβρωση του εδάφους και θα σε συναρπάσει. Ένα γεωλογικό φαινόμενο που μελετάτε ακόμα και σήμερα και ένα κομμάτι απίστευτης ομορφιάς.

3. Η Τιρκουάζ Λίμνη

Στη Ρωσία το χειμώνα γίνεται ένα απίστευτο φαινόμενο! Η λίμνη όταν παγώνει κρατάει ένα τιρκουάζ χρώμα. Πραγματικά τα νερά της είναι σαν διαμάντια!

4. Φαράγγι Antelope

Στην Αριζόνα των ΗΠΑ σε περιμένει ένα μαγικό γεωλογικό θέαμα. Με τα μέταλλα που περιέχουν τα βράχια να παρουσιάζουν ένα σκηνικό βγαλμένο από ταινία.

5. Το Τούνελ της Αγάπης

Ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη στο κόσμο υπάρχει στην Ουκρανία! Εκεί παλιές σιδηροδρομικής γραμμές έχουν καλυφθεί από τη βλάστηση με αυτό το περίεργο τρόπο!

Δες επίσης: Ευρώπη: 4 μαγικοί προορισμοί που αξίζει να επισκεφτείς το 2019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 3