Ευρώπη: 4 μαγικοί προορισμοί που αξίζει να επισκεφτείς το 2019
Ένα οικονομικό ταξίδι στην Ευρώπη είναι ό,τι καλύτερο για φέτος, γιατί θα περάσεις υπέροχα και θα γυρίσεις με ένα σωρό νέες εμπειρίες!

Τα ταξίδια είναι ένας ενδεδειγμένος και υπέροχος τρόπος που μας φέρνει σε επαφή με νέους ανθρώπους, λαούς, κουλτούρες και βέβαια ένα σωρό μαγικές εμπειρίες που κάθε άνθρωπος αξίζει να βιώσει.

Το 2019, λοιπόν, γιατί να μην επισκεφτείς με φίλους ή το ταίρι σου έναν προορισμό, στον οποίο δεν έχεις ξανά βρεθεί στο παρελθόν; Αν σκέφτεσαι να αποδράσεις κάπου φέτος και να ζήσεις την εμπειρία του ταξιδιού στο εξωτερικό, τότε δεν έχεις παρά να το θέσεις σαν προτεραιότητα και να κρατήσεις ένα εύλογο budget, προκειμένου να τα καταφέρεις.

Υπάρχουν αρκετοί προορισμοί, στους οποίους θα περάσεις φανταστικά και δε θα χρειαστεί να χαλάσεις μια περιουσία.

Τσέκαρε:

1. Βελιγράδι (Σερβία)

Το Βελιγράδι είναι μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που αξίζει να επισκεφτείς, καθώς θα σε γοητεύσει με την αρχιτεκτονική, την ιστορία και την ομορφιά της. Μπορείς να απολαύσεις το ποτό σου και να διασκεδάσεις πολύ οικονομικά σε μποέμ στέκια δίπλα στους μεγαλύτερους ποταμούς της Ευρώπης, ενώ εκεί που ενώνεται ο Δούναβης με το Σάβα, θα περιπλανηθείς σε όμορφες γέφυρες και πλακόστρωτους δρόμους που φιλοξενούν ένα σωρό υπαίθριες εκθέσεις.

Το Kalemegdan είναι η “καρδιά” της πόλης, η οποία πραγματικά θα σε αιχμαλωτίσει με την κλασσική ομορφιά της, ενώ αξίζει να περπατήσεις ανάμεσα στο πλήθος, να δοκιμάσεις πεντανόστιμα σέρβικα εδέσματα και να ακούσεις τους μουσικούς του δρόμου.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;