Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Φλόγα δημιουργίας και κατάκτησης - 28 Ιανουαρίου – 4 Φεβρουαρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Μια καινούρια εβδομάδα ξεκινά και τα 12 ζώδια αποχαιρετούν τον Ιανουάριο!

Καρκίνος

+Κερδίστε τις εντυπώσεις στην δουλειά σας, πρωτοτυπώντας ή με το ελεύθερο πνεύμα σας. Ας είστε διορατικοί και αρκετά εκφραστικοί, ανοιχτοί και ενδιαφέροντες, για να βρίσκεστε στο προσκήνιο. Θα μπορέσετε να ελιχθείτε και να βρείτε πρωτότυπες θέσεις για να επιβληθείτε. Η επικράτηση είναι δύσκολη, αλλά η γνώση και η ετοιμότητά σας, θα σας φέρουν μπροστά από τα γεγονότα. Αρκεί να μην εφησυχάζετε!

-Υπάρχει ένα δόλιο κλίμα στον εργασιακό σας χώρο. Μην εκτίθεστε και μην μοιράζεστε τα προσωπικά σας ή τα μυστικά σας. Καλό θα ήταν να είστε ευέλικτοι και διορατικοί, καθώς δεν πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη, κυρίως σε όσους είναι πολύ ευγενείς και πρόθυμοι με σας. Ενδέχεται να λένε λόγια που δεν θα σας αρέσουν, παρασκηνιακά.

Λέων

+Σε τρίγωνο οι πλανήτες της φωτιάς προς το ζώδιό σας, έχουν να σας προσφέρουν θετικές εξελίξεις, κυρίως σε ό,τι αφορά την δημιουργικότητα, το ταλέντο και την τέχνη που μπορεί να ασκείτε, ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά. Στις ερωτικές σας κατακτήσεις, θα είστε γεμάτοι σπίθα, ζωή και κέφι. Χαρείτε την αισθηματική σας ζωή με τον καλύτερο τρόπο, αν και θα προκαλείτε την ζήλια στο περιβάλλον σας. Αν είστε μόνοι, σας περιμένει μία γνωριμία-έκπληξη. Διασκεδάσετε και χαρείτε την ζωή!

-Προσοχή σε μία προδοσία συναισθηματική, είτε από μέρους σας, είτε από την πλευρά του συντρόφου σας. Ενδέχεται να αισθανθείτε προδομένοι, γιατί απομυθοποιείτε το ταίρι σας. Η επιθυμία να ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια δεν σας ευνοεί αυτή την εποχή. Αποφύγετέ τα!

Παρθένος

+ Καθώς είναι σημαντικό για σας να διακριθείτε μέσα από την σχολαστική σας προσπάθεια, θα διαπιστώσετε πως αν εμπλακούν άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον, θα δημιουργηθεί σύγχυση. Για τον λόγο αυτό, διασφαλίστε τις συνεργασίες σας από την παρεμβολή τρίτων. Μία πρόταση οικονομικής συνεργασίας θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε, αν περιέχει μία νέα ιδέα, ή αφορά ένα νέο αντικείμενο. Πρωτοτυπήστε και προχωρήστε με τόλμη προς μία νέα πρόκληση. Στην ερωτική σας ζωή, θα ήταν καλό να ξεφύγετε από την ρουτίνα.

-Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείτε τις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις. Παράπονα και αντιζηλία, με εριστική διάθεση, θα φέρουν αδιέξοδο στις σχέσεις και ενδεχομένως θα δημιουργηθούν ανησυχίες για την πορεία της οικογένειας. Ανάμεσα στα μέλη, υπάρχει ανυπομονησία και η κριτική είναι απόρροια της σύγχυσης και της έλλειψης συνεννόησης. Μπορεί να υπάρχει ένα πρόβλημα με φωτιά ή νερό μέσα στην κατοικία και οι επισκευή του θα κριθεί απαραίτητη.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;