Ελένη Τοπαλούδη: Κρίθηκε προφυλακιστέος και για τη 2η υπόθεση βιασμού ο 19χρονος κατηγορούμενος!

Από neolaia.gr Team 28 Ιανουαρίου 2019

Έκανε την απολογία του ο 19χρονος που κατηγορείται πως σκότωσε την Ελένη Τοπαλούδη!

Οι εξελίξεις τρέχουν συνεχώς για τον 19χρονο Αλβανό τον οποίο βαραίνουν οι κατηγορίες πως δολοφόνησε την 21χρονη φοιτήτρια, Ελένη Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Πρόσφατα ήρθαν στο φως η καταγγελία μιας 19χρονης κοπέλας, με ποσοστό αναπηρίας μεγαλύτερο του 67%, η οποία υποδεικνύει τον 19χρονο ως έναν εκ των δύο βιαστών της, τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας.

Μετά τις κατηγορίες, ο Αλβανός μεταφέρθηκε πίσω στη Ρόδο από τις φυλακές Γρεβενών όπου κρατείται, προκειμένου να απολογηθεί στην ανακρίτρια της Ρόδου.

Σήμερα λοιπόν, 28 Ιανουαρίου 2019, ο 19χρονος βρέθηκε μπροστά στην ανακρίτρια και αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση αυτή. Μετά την απολογία του ωστόσο, ανακρίτρια και εισαγγελέας συμφώνησαν πως πρέπει να επιστρέψει πίσω στις φυλακές ως προσωρινά κρατούμενος και γι’ αυτή την υπόθεση.

Μάλιστα, ισχυρή δύναμη της αστυνομίας βρισκόταν εντός και εκτός του δικαστικού Μεγάρου από νωρίς το πρωί, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια και εντάσεις όμοια με αυτά που είχαν σημειωθεί την προηγούμενη φορά.

Δείτε επίσης: Ελένη Τοπαλούδη: Ένα νέο πρόβλημα δυσκολεύει τις έρευνες!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486