Ελένη Τοπαλούδη: Ένα νέο πρόβλημα δυσκολεύει τις έρευνες!
Η υπόθεση για την Ελένη Τοπαλούδη έχει συνέχεια νέα στοιχεία και αποκαλύψεις!

Ένα σοβαρό πρόβλημα καλούνται να ξεπεράσουν οι αρχές που διερευνούν την υπόθεση με θύμα την Ελένη Τοπαλούδη! Το πρόβλημα αυτό έχει να κάνει με τους υπολογιστές των δύο υπόπτων για το θάνατο της άτυχης φοιτήτριας!

Παρουσιάζεται μία αδυναμία στο να ανοίξουν τα laptop του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου Αλβανού. Η εξήγηση που έχω δοθεί από τους ειδικούς είναι: “Δεν μπορεί να ανοίξει ένα laptop αν είναι κρυπτογραφημένο. Κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να το ανοίξει αν έχει γίνει κρυπτογράφηση υψηλού βαθμού”.

Αυτό είναι κάτι που ίσως συμβαίνει για πρώτη φορά σε τέτοια έρευνα!

“Είχαν όλο το περιθώριο να συμβουλευτούν δικούς τους ανθρώπους και δικηγόρους. Μπορεί να είχαν και το κλειδί του διαμερίσματος της Ελενίτσας” τονίζει ο Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της φοιτήτριας.

Μετά τις παραπάνω εξελίξεις, ο Αλέξης Κούγιας, ο δικηγόρος της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη, δήλωσε πως “θα ζητήσουμε τεχνικό σύμβουλο για να ανοίξουμε τα laptop”.

Μιλώντας σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων αυτόπτης μάρτυρας, περιγράφει τη συνάντησή του με τον 19χρονο Αλβανό, τρεις ημέρες μετά το έγκλημα. “Ήταν νευρικός και προκαλούσε τους πάντες”!

Όπως δήλωσε χαρακτηριτικά, το βράδυ εκείνο η συμπεριφορά του “δεν ήταν φυσιολογική. Ήταν νευρική”. Μάλιστα δήλωσε ότι ο 19χρονος “τσακώθηκε με έναν. Τους είδα, ψιλοτραβιόντουσαν αλλά δεν πλησίασε κανένας”.

Δες επίσης: Ελένη Τοπαλούδη: Νέες καταγγελίες για παλαιότερο βιασμό της!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;