Εύη Ιωαννίδου: Άστραψε και βρόντηξε για την αποχώρησή της από το GNTM

Από neolaia.gr Team 25 Ιανουαρίου 2019

Η Εύη Ιωαννίδου σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Η Εύη Ιωαννίδου είναι από τα κορίτσια που ασχολήθηκες περισσότερο μέσα από το σπίτι του next top model. Και πώς να μην είχες ασχοληθεί, αφού ήταν ένα από τα κορίτσια της τριάδας της φωτιάς!

Και οι αντιδράσεις μέσα στο παιχνίδι, αλλά και τα σχόλια της είχαν προκαλέσει ντόρο. Κάτι που και τώρα που βγήκε η νικήτρια και η Εύη δεν ήταν ούτε μέσα στη τελική τετράδα, δε λέει να σταματήσει.

Βγήκε χτες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και δεν είχες από που να κρυφτείς!

Τα σχόλια της ήταν ένα και ένα! Ορίστε τι δήλωσε για την αποχώρηση της:

«Εγώ θα σου πω ότι θεωρώ ότι αδικήθηκα που έφυγα. Αδικήθηκα γιατί η φωτογραφία μου ήταν πάρα πολύ καλή. Πήρα τέσσερα θετικά σχόλια. Και από τους τέσσερις κριτές. Του κυρίου Σκουλού το κόψανε το σχόλιο στο μοντάζ, δεν παίχτηκε ποτέ γιατί με είχε αποθεώσει. Και πώς γίνεται να διώξουν μια κοπέλα η οποία έχει τέσσερα θετικά σχόλια, μια πάρα πολύ καλή φωτογραφία, έχει αναδείξει απίστευτα το φόρεμα που φοράει. Πώς με διώχνεις; Ένα μεγάλο ερωτηματικό δίπλα σε αυτό. Θα το μάθω κάποια στιγμή. Γιατί όλα μαθαίνονται. Επειδή δεν θέλω να τα ανακατεύω και να τα σκαλίζω και να λέω «γιατί». Είναι η επιλογή τους, τη δέχομαι, είναι η άποψη των κριτών, αλλά μέσα μου εμένα με έχει πειράξει. Γιατί πιστεύω ότι μου άξιζε μια θέση στον τελικό. Από εκεί και πέρα και η κυρία Καγιά μου είπε να το δω και να το ψάξω με την τηλεόραση και ότι κάνω για μοντέλο και είμαι πάρα πολύ καλή και επαγγελματίας. Όλα αυτά δεν συνάδουν μεταξύ τους για το λόγο που με έδιωξαν. Έχω μάθει να προχωράω και να μη μένω πίσω και να κάνω καινούρια βήματα»

Όσο για τη νικήτρια Ειρήνη Καζαριάν είχε αυτά να πει:

«Στην αρχή την Ειρήνη Καζαριάν δεν την πίστευα καθόλου. Γιατί πίστευα ότι θα έφευγε. Ήταν δύο φορές προτεινόμενη. Μετά όμως ανέβηκε και στον τελικό πήγε πάρα πολύ καλά. Ήμουν πιο πολύ στην Εβελίνα. Δεν το περίμενα, ανατροπή! Φαβορί θεωρούσα την Εβελίνα. Πίστευα ότι θα ήμουν η νικήτρια. Πίστευα ότι θα ήμουν στη δυάδα με την Εβελίνα και το πίστευαν πάρα πολλοί αυτό»

Δες και το σχετικό απόσπασμα για να μη λες ότι δε τα είπε!

Δες ακόμα: Ξανθή Τζερεφού: Έκανε μία αποκάλυψη που δυσκολευόμαστε να χωνέψουμε!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486