Ξανθή Τζερεφού: Έκανε μία αποκάλυψη που δυσκολευόμαστε να χωνέψουμε!
Η Ξανθή Τζερεφού μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και τα λόγια της υπογραμμίζουν για άλλη μία φορά την αμάθεια που υπάρχει στη κοινωνία!

Η Ξανθή Τζερεφού ήταν από τα κορίτσια που αμέσως ξεχώρισαν στο Next top model! Και δεν έφταιγε μόνο η εμφάνιση της και η κατηγοριοποίηση της ως plus size model, αλλά και από το σθένος της για τη δουλειά της.

Πέρα από αυτό, όπως είναι γνωστό, η Ξανθή Τζερεφού πάσχει από διαβήτη! Σε εμφάνιση της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφέρθηκε σε αυτό, αλλά και στο bullying λόγω αυτού.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Όταν ήμουν μικρή δέχθηκα πολύ bullying λόγω του διαβήτη. Δεν με έπαιρναν ούτε στις σχολικές εκδρομές και έπρεπε να έρχεται και η μαμά μου μαζί γιατί κανένας καθηγητής δεν δεχόταν να πάω μαζί τους. Ήταν δύσκολο, αλλά εντάξει, τι να κάνουμε; Και οι γονείς ήταν σκληροί.”

Ο Γρηγόρης τη ρώτησε έκθαμβος αν ήταν και οι γονείς αυτοί που τη διαχώριζαν και η απάντηση είναι πέρα από τη πραγματικότητα!

“Μην κάνεις παρέα με την Ξανθή γιατί θα κολλήσεις διαβήτη”, της λέγανε συγκεκριμένα!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Βλέπεις η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Μία κοινωνία που μεγαλώνει τα παιδιά της με αυτό το τρόπο είναι ακόμα χειρότερη.

Οι γονείς, ευτυχώς/ δυστυχώς, είναι αυτοί που βάζουν στα παιδιά τους τις διάφορες αξίες και αυτοί που θα μάθουν στο παιδί τους να δέχεται το διαφορετικό. Οι αξίες που δίνεις στο παιδί σου θα το ακολουθούν σε όλη του τη ζωή.

Και οι γνώσεις, όμως, καθώς μιλάμε για ένα θέμα υγείας που ο γονιός, ειδικά στη σημερινή εποχή που έχουμε αύξηση των διαβητικών παιδιών, θα έπρεπε να ξέρει τι είναι.

Να μάθει στο παιδί του τι πρόβλημα έχει η συμμαθήτριά του και να μάθει να μη τη φοβάται γιατί μπορεί να τον “κολλήσει”. Μάλλον, χειρότερα “κολλάει” η ημιμάθεια που παρουσιάζεται σαν φωτεινός παντογνώστης από οτιδήποτε άλλο!

Δες επίσης: Μαριάννα Παινέση: Η πρώτη της δουλειά μετά το GNTM έχει μεγάλο ενδιαφέρον!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;