Ελένη Τοπαλούδη: Νέες μαρτυρίες κατά των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία!
Νέα στοιχεία και νέες μαρτυρίες για την υπόθεση της δολοφονίας στη Ρόδο. Η Ελένη Τοπαλούδη, φαίνεται να μην ήταν η μόνη κοπέλα που πέρασε διάφορα στα χέρια των δύο νεαρών.

Μέρα με τη μέρα ανακαλύπτονται και νέα στοιχεία για την υπόθεση του βιασμού και της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.Η Ελένη Τοπαλούδη, φαίνεται να μην ήξερε την ιστορία των δύο νεαρών που εμπιστεύτηκε.

Νέες δηλώσεις έκανε μία νεαρή γυναίκα, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και κατηγορώντας τους δύο νεαρούς.

“Ήρθε με πήρε με τον Μ… με πήγαν σπίτι του και ήθελαν να κάνω κάτι μαζί τους, αλλά εγώ δεν ήθελα”, ανέφερε η γυναίκα, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για το ίδιο μοιραίο σπίτι στους Πευκούς.

“Ήρθαν εκεί, σταματάνε το αμάξι και μου κάνει ο Μ… “μπες μέσα, να πάμε να κάτσουμε σπίτι” και κάνω εγώ “όχι, δεν θέλω”. Και πάω να φύγω, και απλά με παίρνει και με βάζει στο αυτοκίνητο. Έλεγα “άφησέ με” αλλά αυτός (21χρονος) με έβαλε στο αμάξι και κλείδωσε απλά τις πόρτες και με έφεραν σπίτι. Φτάσαμε εκεί, και μου είπαν να πάμε μέσα στο δωμάτιο κι εγώ είπα δεν θέλω”, συνέχισε η κοπέλα.

Σύμφωνα τη νεαρή κοπέλα την χτύπησαν και προσπάθησαν να της βγάλουν τα ρούχα. Στη συνέχεια, την πίεσαν να πιει αλκοόλ και συνέχισαν να προσπαθούν να τις βγάλουν τα ρούχα. Η νεαρή εκείνη έτρεξε για να φύγει, η πόρτα ήταν κλειδωμένη και τότε άρχισε να φωνάζει.

Τους απείλησε ότι θα προχωρήσει σε μήνυση: “Εκείνη τη στιγμή ο Μ… φοβήθηκε και είπε στον άλλον πάμε να τη γυρίσουμε, αυτή μιλάει σοβαρά”.

Δες ακόμα: Κρίμα που δεν υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;