Ελένη Τοπαλούδη: Νέες καταγγελίες για βιασμό εις βάρος του 19χρονου κατηγορούμενου!

Από neolaia.gr Team 11 Ιανουαρίου 2019

Ελένη Τοπαλούδη: νέες κατηγορίες για βιασμό κατά του 19χρονου κατηγορούμενου για την δολοφονία της φοιτήτριας! Μάθε περισσότερα!

Σχεδόν κάθε μέρα έχουμε και νέα στοιχεία για την δολοφονία της φοιτήτριας από τη Ρόδο, Ελένη Τοπαλούδη. Σήμερα, ο 19χρονος Αλβανός, που κατηγορείται για τη δολοφονία της κοπέλας, βρίσκεται αντιμέτωπος με τρεις κατηγορίες για βιασμό.

Οι καταγγελίες προέρχονται από μία 18χρονη, η οποία είπε στους λιμενικούς της Ρόδου ότι τη βίασε μαζί με ακόμα έναν άνδρα και από μία 17χρονη και ακόμη μία 18χρονη. Από τα λεγόμενα τους φαίνεται απόπειρα βιασμού στο παρελθόν από τον 19χρονο.

Ωστόσο, οι τρεις κοπέλες δεν θέλησαν να κάνουν επίσημη καταγγελία.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του τηλεφώνου της Ελένης Τοπαλούδη, έμπλεξε ακόμα περισσότερο το μυστήριο γύρω από τη δολοφονία της. Δεν υπήρξε κάποια τηλεφωνική επικοινωνία της με κανένα από τους δύο κατηγορούμενος.

Γεγονός που προκαλεί έκπληξη σε όλους ασχολούνται με την υπόθεση καθώς, υποθετικά, η Ελένη Τοπαλούδη και ο 19χρονος φαίνεται να διατηρούσαν δεσμό. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναφέρουν ότι η επικοινωνία των δύο γινόταν περισσότερο μέσω της εφαρμογής Messenger.

Άρα, μόνο η άρση απορρήτου στην εφαρμογή αυτή θα μπορέσει να δώσει τη λύση στο μυστήριο για τη δολοφονία της.

Δες ακόμα: Ελένη Τοπαλούδη: Βρέθηκε τραυματισμένος ο 21χρονος κατηγορούμενος

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486