Ελένη Τοπαλούδη: Βρέθηκε τραυματισμένος ο 21χρονος κατηγορούμενος
Ελένη Τοπαλούδη: Ο 21χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία της βρέθηκε από τους φύλακες τραυματισμένος στο κελί του στις φυλακές Γρεβενών.

Η Ελένη Τοπαλούδη βρέθηκε νεκρή στη Ρόδο και η δολοφονία της παίρνει συνεχώς διαφορετικές τροπές. Δύο κατηγορούμενοι που ο ένας ρίχνει το φταίξιμο στον άλλο.

Πριν λίγα μία νέα εξέλιξη έρχεται να ταράξει τα νερά! Ο 21χρονος βρέθηκε τραυματισμένος με αιμορραγία στο κεφάλι πριν λίγα 24ωρα στο κελί του στις φυλακές Γρεβενών όπου και βρίσκεται.

Κοντινά πρόσωπα του 21χρονου κάνουν λόγο για προσπάθεια αυτοτραυματισμού του. Ο νεαρός, όπως δήλωσαν και οι συγγενείς του, «Χτύπησε το κεφάλι στον τοίχο του κελιού του. Στους δικούς του είπε ότι το έκανε γιατί δεν αντέχει άλλο, ότι θα τρελαθεί. Στην αρχή δεν είχε αντιληφθεί τι είχε γίνει. Όσο περνάει ο καιρός όμως και καταλαβαίνει, τρελαίνεται! Ένα παιδί είναι, που από το σπίτι του, ξαφνικά βρέθηκε εκεί μέσα. Δεν μπορεί να το αντέξει!»

Συνεχίζει επιρρίπτοντας κατηγόριες στον 19χρονο και λέγοντας ότι αυτός παρέσυρε τον 21χρονο και ότι τον εκμεταλλευόταν για τα λεφτά και το σπίτι του στη Λίνδο.

Από την αρχή της υπόθεσης φαίνεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι προσπαθούν να αποφύγουν το οτιδήποτε κατηγορώντας ο ένας τον άλλο. Η ιατροδικαστική απόφαση, όμως, απέδειξε ότι το σώμα της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη δεν έφερε αμυχές στα χέρια. Πράγμα που επιβεβαιώνει την συνεργασία των δύο προς ακινητοποίηση και βιασμό της κοπέλας.

Ο 21χρονος είχε κατηγορήσει τον 19χρονο και είχε δηλώσει ότι μετά από την αρχή των άγριων χτυπημάτων στην κοπέλα από τον 19χρονο είχε αποχωρίσει από το δωμάτιο. Ενώ, ο 19χρονος δήλωσε ακριβώς τα αντίθετα.

Ο Αλέξης Κούγιας, ως δικηγόρος της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη, υποστηρίζει την συνενοχή και τον δύο νεαρών σε ότι διαδραματίστηκε εκείνο το βράδυ.

Τα τελικά αποτελέσματα για την υπόθεση τα περιμένουμε από τα αποτελέσματα DNA που φαίνεται να μπορούν να αποδείξουν την ακριβή κίνηση και των δύο εκείνο το βράδυ.

Δείτε επίσης: Ελένη Τοπαλούδη: Το μήνυμα που έστειλε στην κολλητή της ενώ ήταν με τους κατηγορούμενους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;