Αν ονειρεύεσαι μια καριέρα στον Τουρισμό, το SANI/IKOS Group σου δίνει την ευκαιρία να λάμψεις!
Γίνε κι εσύ ένας κορυφαίος επαγγελματίας σήμερα!

Σου αρέσουν οι διακοπές, τα όμορφα ξενοδοχεία, να γνωρίζεις νέους ανθρώπους, ο τουρισμός γενικότερα; Τότε ίσως πρέπει να ασχοληθείς με αυτόν επαγγελματικά, σε κάποιον από τους πολλούς του κλάδους και να φτάσεις στην κορυφή, γιατί βρήκαμε την τέλεια ευκαιρία για την καριέρα σου!

Για να καταφέρεις να ξεχωρίσεις και να εξελιχθείς, θα πρέπει να δουλέψεις με τους καλύτερους. To SANI/IKOS Group αποτελεί έναν καινοτόμο και ταχύτατα αναπτυσσόμενο ξενοδοχειακό όμιλο και την ιδανική επιλογή για εσένα.

Κάτω από τα εμπορικά σήματα SANI RESORT & ΙΚΟS RESORTS, o όμιλος διαθέτει 8 μοναδικά ξενοδοχεία στη Χαλκιδική και στην Κέρκυρα, τα οποία συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων πολυτελών ξενοδοχείων στην Ευρώπη και παγκοσμίως.

Εντός του 2019 αναμένεται η δημιουργία νέου ξενοδοχείου στην Κω, το οποίο θα ενταχθεί στην αλυσίδα της Ikos και αναμένεται να λειτουργήσει το Μάιο του 2019 με το εμπορικό σήμα Ikos Aria. Ταυτόχρονα, ο όμιλος υλοποιεί ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα στην Ισπανία και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, με τη προσθήκη του δέκατου ξενοδοχειακού της συγκροτήματος, του πρώτου εκτός ελληνικών συνόρων, το Ikos Andalusia, το οποίο είναι ήδη υπό κατασκευή και θα λειτουργήσει την άνοιξη του 2020.

Όπως καταλαβαίνεις πρόκειται για έναν ταχέως αναπτυσσόμενο όμιλο, με εξαιρετικούς συνεργάτες που θα βοηθήσουν και τη δική σου πορεία στον τουρισμό να απογειωθεί! Κι αυτό γιατί αναζητούν νέους/νέες που θέλουν να δουλέψουν μαζί τους. Μήπως αυτή είναι η ευκαιρία σου;

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι πολλές, οπότε σίγουρα θα βρεις αυτό που σου αρέσει, που ταιριάζει με το ταλέντο, τις ικανότητες ή τις σπουδές σου!

Ίσως η θέση που σου ταιριάζει είναι αυτή του Receptionist, όπου μπορείς να χρησιμοποιήσεις την έφεσή σου στις ξένες γλώσσες. Ίσως πάλι θες να χρησιμοποιήσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο δουλεύοντας ως Σερβιτόρος ή Bartender.

Μήπως η μεγάλη σου αγάπη έχει ένα όνομα κι αυτό είναι “Μαγειρική”; Τότε μπορείς να διεκδικήσεις μία θέση Μάγειρα και να εργαστείς σε ένα περιβάλλον που θα σε κάνει εξελίξει σε έναν εξαιρετικό επαγγελματία, θα σου μάθει καινούρια πράγματα και θα σου ανοίξει τον δρόμο για να γίνεις ο καλύτερος!

Μπορεί όμως και να σου αρέσει η καθαριότητα και η τάξη, τα παιδάκια, τα αθλήματα, οι χώροι των Spa και της αισθητικής ή των Δημοσίων Σχέσεων και της Επικοινωνίας!

Όπως καταλαβαίνεις οι θέσεις είναι πολλές κι ακόμα περισσότερες! Μπορείς τις βρεις όλες στη σελίδα του SANI/IKOS Group και να στείλεις το βιογραφικό σου άμεσα.

Μην το σκέφτεσαι, πέρα από την πολύτιμη εμπειρία που θα κερδίσεις, ως εργαζόμενος στον όμιλο θα έχεις και κάποια πολύτιμα προνόμια:

  1. Διαμονή
  2. Συνεχή Εκπαίδευση τόσο γενική όσο και στο εκάστοτε τμήμα εργασίας
  3. Πλήρη Διατροφή
  4. Μεταφορά από και προς το χώρο εργασίας/ξενοδοχείο
  5. Εκπτώσεις στα καταστήματα που βρίσκονται εντός του χώρου του ξενοδοχείου που εργάζεσαι και σε συγκεκριμένα σημεία στις γύρω περιοχές
  6. Βραβεύσεις όπως ο Υπάλληλος του Μήνα κ.ά.

Αν είσαι σπουδαστής και ψάχνεις μία θέση για να κάνεις την πρακτική σου άσκηση στον τομέα του τουρισμού, δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερη επιλογή από το Group Sani & Ikos Resorts.

Οι ευκαιρίες που προσφέρονται για κάποιον που θέλει να κάνει την πρακτική του, συνδέονται με την ταχύτατη ανάπτυξη του ομίλου και τα προγράμματα εξέλιξης σπουδαστών που παρέχουν την ευκαιρία για συνέχιση της συνεργασίας. Αυτό σημαίνει πως ο σπουδαστής «μπαίνει» στον όμιλο κάνοντας την πρακτική του και την επόμενη χρονιά εξασφαλίζει μια επαγγελματική θέση έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ των διαφορετικών περιοχών που δραστηριοποιείται η εταιρεία (δηλαδή στα ξενοδοχεία του ομίλου σε Χαλκιδική, Κέρκυρα, Κω και Ισπανία από το 2020).

Στείλε σήμερα κιόλας το βιογραφικό σου και γίνε κι εσύ μέλος της οικογένειας του SANI/IKOS Group!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1