Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Μία σημαντική έκλειψη στις αρχές του χρόνου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Να τι φέρνει η καινούρια εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Ζυγός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η έκλειψη αγγίζει τις σχέσεις με οικεία πρόσωπα. Φέρνει στο φως αντιπαραθέσεις, περιουσιακές διευθετήσεις και σκοτεινές κινήσεις. Αν έχετε υπάρξει έντιμοι, η εποχή αυτή θα σας βοηθήσει. Αν είστε εμπλεκόμενοι σε παρασκηνιακές ενέργειες, θα είναι δύσκολο να παραμείνετε στο απυρόβλητο.

Μέσα στην οικογένειά σας, θα υπάρχει αυτονομία και ίσως κάποια δυσκολία στην προσέγγιση και στην επαφή. Ίσως μάλιστα επιθυμήσετε να κάνετε μία αλλαγή στο καθεστώς των σχέσεων. Θέματα με την κατοικία, με αλλαγές στο σπίτι ή στην πατρική περιουσία, είναι στα ενδιαφέροντα των ημερών.

Στον κοινωνικό σας χώρο διακρίνεστε, αλλά και δημιουργούνται αντιπαλότητες που προσπαθούν να σας εμποδίσουν με δόλια μέσα. Μην παρασύρεστε από πεπαλαιωμένες ιδέες, ανασφάλεια ή φόβο. Μπορείτε να ξεχωρίσετε στον χώρο της καριέρας, εντυπωσιάζοντας ή εκπλήσσοντας.

Δώρο της έκλειψης:

Θα ονειρευτείτε ξανά, με έμπνευση και στόχο να κυοφορήσετε την νέα αρχή. Πρακτικές απολαβές θα σας ενδυναμώσουν.

Σκορπιός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ακολουθείστε το ένστικτό σας και την διορατικότητά σας. Νέες συναντήσεις ή γνωριμίες σας ενθουσιάζουν και σας κάνουν να περιμένετε μία νέα σελίδα στη ζωή σας. Μην βιαστείτε όμως για να συμφωνήσετε με τις προτάσεις αυτής της εποχής. Διαπραγματευθείτε με υπομονή και δώστε λίγο χρόνο.

Διατηρείτε την επικοινωνία με ανθρώπους ευαίσθητους, δεκτικούς και σαφείς. Αποφύγετε τους δογματικούς, τους εμμονικούς και εκείνους που προσπαθούν να χειραγωγήσουν τη σκέψη σας και τις επιλογές σας.

Σκέψεις γύρω από τις προσωπικές σας σχέσεις, σας φέρνουν σε προβληματισμό ή σας ταλαιπωρούν, γιατί δεν ικανοποιούν βαθύτερους πόθους. Ωστόσο, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για οριστικές αποφάσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, θα υπάρχουν περιπέτειες που πιθανόν δεν κρατούν πολύ, προς το παρόν.

Το δώρο της έκλειψης:

Βρίσκετε ισορροπία συναισθηματική και αυτό θα αποτελέσει κίνητρο για περισσότερο δημιουργική δουλειά. Γόνιμες ιδέες.

Τοξότης (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Οι απολαβές είναι το βασικότερο ενδιαφέρον. Κέρδη και απώλειες από τις επιλογές που έγιναν στο παρελθόν. Πώς πρέπει να κινηθείτε; Τι να θυσιάσετε; Ανακαλύψτε αυτό που αξίζει περισσότερο για σας και εστιαστείτε στον στόχο..

Το ενδιαφέρον στρέφεται προς το εισόδημά σας, καθώς απαιτείται να γίνει ένα ξεκίνημα, αλλά ακόμη δεν θα είναι σαφής ο τρόπος. Θα πείθετε με την ευγένειά σας και θα περνάτε τις ιδέες σας πιο εύκολα. Ας επιδιώξετε την συνεργασία, αλλά μην κάνετε ένα ριψοκίνδυνο βήμα άμεσα. Δεν αποκλείεται, να σας ενθαρρύνει η οικογένειά σας ή κάποιος σημαντικός άνθρωπος, με εμπειρία και κύρος, με ιδέες νέες για να βρεθούν λύσεις για τα οικονομικά σας. Σημαντικό είναι να μην επενδύσετε ριψοκίνδυνα και να διατηρείτε την ψυχραιμία σας για να κρίνετε σωστά τις επενδύσεις.

Το άγχος για το σπίτι ή θέματα της οικογένειας, θα φανεί πως ήταν υπερβολικό. Η ισορροπία επανέρχεται σταδιακά.

Το δώρο της έκλειψης:

Θα αντιληφθείτε πως είστε πιο δυνατοί από όσο νομίζατε. Υπάρχει βάση σε ό,τι σχεδιάζετε και η έμπνευσή σας δεν στερείτε λογικής κρίσης.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;