Έχεις νεύρα- Σπάσε αμάξια για να ξεθυμάνεις!
Θέλεις να ξεθυμαίνεις πάνω σε αμάξια. Μάθε πως!

Θυμάστε που πριν δύο- τρία χρόνια είχαν εμφανιστεί στο εξωτερικό κάτι δωμάτια που έμπαινες και τα έκανες όλα λαμπόγυαλο; Ε, τώρα μπορεί να το κάνεις με αμάξια.

Μία εταιρία στο Άμστερνταμ, της Ολλανδίας προσφέρει μία θεραπεία για το θυμό και τα συσσωρευμένα νεύρα– το σπάσιμο αυτοκινήτων. Παρέχει στους πελάτες της βαριοπούλες, ρόπαλα του μπέιζμπολ, ρακέτες, ακόμα και μπαστούνια του γκολφ και τους αφήνει να “ξεσαλώσουν” στα σαράβαλα.

Γενικά, ο νέος τρόπος ξεσπάσματος έχει ονομαστεί “θεραπεία δια της καταστροφής” και έχει προωθηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια στη Δύση, ως ένα αποτελεσματικό μέσο αποφόρτισης από ότι μπορεί ο καθένας να φανταστεί (μποτιλιάρισμα, κρεβατομουρμούρα, άγχοι, ερωτικά κ. λπ.)

«Μ’ αρέσει να δουλεύω με αυτοκίνητα. Δεν έχω ξαναδιαλύσει άλλο σε τέτοιο βαθμό στο παρελθόν και τώρα έχω την ευκαιρία να δω τους πελάτες να το κάνουν. Είναι καλός τρόπος να ξεσπά κανείς», είπε στο BBC ένας από τους εργαζόμενους της εταιρίας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Mάρλιν Μποσούιζεν δήλωσε: «Πιστεύω ότι το σπάσιμο των αυτοκινήτων είναι υπέροχος τρόπος να βγάζεις κάποιο απ’ το θυμό που έχεις μέσα σου. Ξέρετε; Αντί να το κάνει κανείς στο δρόμο, ή μ’ έναν τρόπο που είναι παράνομος, μπορεί να έρθει εδώ, στη μάντρα, και να το κάνει νόμιμα».

Βέβαια, οι ειδικοί προειδοποιούν για την εξάρτιση από τέτοιου είδους δραστηριότητες. Ένας εθισμός που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές και, όχι, στο να βρει κανείς την εσωτερική του ηρεμία.

Δες επίσης: 3 λάθη που κάνεις κι έχεις νεύρα όλη μέρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;