Πρώτο ραντεβού: Γίνε ο εαυτός σου! Τόσο απλά!

Από neolaia.gr Team 29 Δεκεμβρίου 2018

Oh yes!

Τα πρώτα ραντεβού  μπορεί όντως να συνοδεύονται από άγχος, νευρικές κινήσεις και απίστευτα αστείο εσωτερικό διάλογο με τον εαυτό σου, όπου η μια ερώτηση διαδέχεται την άλλη: «Να του το πως αυτό;» , «Θα γίνω ρεζίλι;», «Τι εννοεί λέγοντας αυτό;» και άλλα τέτοια.

Οκ, ας το αποδεχτούμε: Μπορεί να είναι πολύ ψυχοφθόρα η διαδικασία του dating με κάποιον που δεν έχεις ξανά συναντήσει ποτέ, όμως μπορείς να την αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και χιούμορ. Στην τελική, ό,τι και να γίνει, δεν πειράζει! Την προσπάθειά σου την έκανες!

Επίσης, πρέπει να τονίσουμε το εξής: Όταν βγαίνεις με κάποιον, ο στόχος δεν είναι να τον καταπλήξεις, να τον αφήσεις άναυδο ή να υποδυθείς κάτι άλλο, που δεν είναι εσύ! Το θέμα είναι να είσαι ο εαυτός σου και να το διασκεδάσεις, όσο περισσότερο μπορείς!

2 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι για το 1st date σας:

1. Αμήχανες σιωπές

Ένα μεγάλο κομμάτι των ραντεβού που τρομάζει τους περισσότερους ανθρώπους και λειτουργεί ως αποτρεπτικός παράγοντας είναι οι τυχόν αμήχανες σιωπές.

Οκ, και τι έγινε; Ακόμα και να υπάρξουν, δε χρειάζεται να ανησυχήσεις ή να θεωρήσεις ότι κάτι πάει στραβά και δεν έχετε τι να πείτε! Πρώτο ραντεβού είναι, πόσα να εκμυστηρευτείτε πια ο ένας στον άλλον; Μη ξεχνάς επίσης πως δεν είσαι μόνο εσύ υπεύθυνη για τη σιωπή που έπεσε στο τραπέζι και άρα δεν πρέπει να προσπαθείς υπερβολικά να επαναφέρεις τη συζήτηση στο πριν. Ας κάνει κι αυτός κάτι!

2. Αν δε σ’αρέσει κάτι, πες του το!

Δεν είσαι υποχρεωμένη να συμφωνείς σε ότι λέει, ούτε να φαίνεσαι χαρούμενη και συγκαταβατική, όταν κάτι στη συμπεριφορά ή στα λόγια του σε χαλάει! Σε τέτοια περίπτωση, δεν έχεις παρά να του το πεις, με ευγενικό τρόπο πάντα!

Δες κι αυτό: Αγαπώντας τον εαυτό σου…

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486