Η νέα χρονιά μπορεί να σου φέρει τα πάντα... Μέχρι κι ένα FIAT 500!
Και είναι πολύ πιο εύκολο από όσο φαντάζεσαι!

Κάθε φορά που ο χρόνος πλησιάζει στο τέλος του, λίγο- πολύ όλοι μας καθόμαστε κάτω (από το δέντρο) και κάνουμε έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. Τι κάναμε σωστά, τι λάθος, τι πετύχαμε, τι θα θέλαμε να είχαμε πετύχει… Το πιο σημαντικό όμως είναι πως κάνουμε τα new year’s resolutions (που λέμε και στο χωριό μου).

Κοινώς, αποχαιρετώντας το 2018, ήρθε η ώρα να καλωσορίσουμε το 2019 έχοντας θέσει τους στόχους μας. Να ξεκινήσουμε με πλώρη στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, σε μία πιο όμορφη καθημερινότητα, που θα μας πάει ένα βήμα μπροστά.

Αν είσαι φοιτητής και νιώθεις κάπως πελαγωμένος σχετικά με το μέλλον, σε καταλαβαίνω. Γι’ αυτό και θα σου δώσω κάποιες ιδέες, το checklist σου για την καινούρια -λαμπερή- χρονιά που έρχεται!

1. Θα γίνω πιο ευγενικός

Δε νιώθεις κι εσύ ότι από τον κόσμο μας λείπει κάπως η ευγένεια; Ο καλός λόγος;

Ας γίνουμε λοιπόν οι πρωτοπόροι της αλλαγής. Ας γίνουμε αυτή τη χρονιά οι χαρούμενοι κι ευγενικοί φίλοι, γείτονες, συμφοιτητές, πελάτες, περαστικοί!

2. Θα διαβάσω, θα προετοιμαστώ και δε θα αγχωθώ στην εξεταστική

Ξεκίνα σήμερα το συστηματικό κι αποδοτικό διάβασμα και μην περιμένεις το βράδυ πριν την εξέταση για να βγάλεις ύλη 600 σελίδων. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. Γιατί μετά θα παρακαλάς για ένα 5 έχοντας γράψει μία διατριβή πάνω στα ποτά και στα ξενύχτια που έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια. Βάλε πρόγραμμα. Θα χαρεί κι ο μπαμπάς… 2 σε 1!

3. Θα φροντίσω περισσότερο τον εαυτό μου

Είτε αυτό σημαίνει ότι θα ξεκινήσεις να πίνεις περισσότερο νερό, είτε ότι θα ξεκινήσεις γυμναστική, είτε ότι θα προσέξεις και θα βελτιώσεις λίγο τη διατροφή σου, είσαι μέσα!

Φρόντισε την υγεία, τον οργανισμό σου, τον εαυτό σου και μετά θα καταφέρεις τα πάντα!

4. Θα περάσω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου

Μπορεί κάθε φορά που κάθεσαι με τον μπαμπά σου να σου υπενθυμίζει τον λογαριασμό του ρεύματος που δεν έχεις πληρώσει, μπορεί η μαμά σου να σε ρωτάει τάχα- τάχα μου συνωμοτικά, αν “παίζει” τίποτα και γιατί έρεψες (ενώ έχεις πάρει και 5-6 κιλά να χεις).

Αλλά είναι οι πιο αγαπημένοι σου άνθρωποι και πρέπει να τους προσέχεις και να θέσεις ως στόχο να περνάς περισσότερο χρόνο μαζί τους τη νέα χρονιά.

5. Θα μάθω να οδηγώ

Ως φοιτητής ξέρεις καλά πόσο κουραστικές μπορούν να γίνουν οι μετακινήσεις σου. Αν όμως έχεις αυτοκίνητο και τις βόλτες σου θα μπορείς να κάνεις χαλαρά και τον σοφέρ στους φίλους σου να κάνεις (γιατί αυτό είναι το σωστό) και στη σχολή σου να πηγαίνεις like a boss.

Οπότε μάθε να οδηγείς γρήγορα, γιατί το καλύτερο στο κρατούσα για το τέλος!

Το F2G δημιούργησε για τους συνδρομητές του ένα πρόγραμμα εντελώς διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Για πρώτη φορά κερδίζεις flames με κάθε σου κίνηση, τα οποία μπορείς να εξαργυρώσει σε συμμετοχές για να διεκδικήσεις απίθανα δώρα μέσα από το myF2G App.

Και μάντεψε! Τα δώρα αυτά μπορεί να είναι από GB μέχρι κι ένα FIAT 500 (που είναι τόσο πανέμορφο).

Όταν λοιπόν μπορείς να αποκτήσεις τέτοια δώρα, ακόμα το σκέφτεσαι; Ξεκίνα γρήγορα να κυνηγάς flames!

Ανακάλυψε όλα τα δώρα του Flames2Go εδώ, και για να τα διεκδικήσεις κατέβασε το app για iOS εδώ και για Android εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;