7 έξυπνοι τρόποι για να βοηθήσεις την κολλητή σου να ξεπεράσει τον χωρισμό
Μόνο εσύ μπορείς να την κάνεις καλά!

Ο χωρισμός είναι μια επώδυνη διαδικασία, ειδικά όταν συμβαίνει σε κάποιον που είναι ερωτευμένος και δεν ξέρει πως να διαχειριστεί τα συναισθήματα του.

Πολλές φορές προσπαθούμε να λύσουμε μόνοι μας τα θέματα μας και να μην επιβαρύνουμε τους φίλους μας με τα δικά μας προβλήματα, αλλά ο χωρισμός δεν παλεύεται και όλοι έχουμε ανάγκη τον κολλητό μας ή την κολλητή μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ξέρεις πόσο δάκρυ έχει πέσει στα πόδια της κολλητής μου; Ουυυυ, αλλά εκείνη κατάφερε να με κάνει καλά! Κάτι που μπορείς να κάνεις και εσύ για την δική σου κολλητή, αν περνάει το δικό της ζόρι!

1.Κλασικό girls night-out!

Βγείτε! Δε θέλει; Θα την αναγκάσεις! Κλείσε κάπου τραπέζι και υποχρέωσε την! Πήγαινε μαζί της κάπου όπου δε θα υπάρχει λόγος για κατάθλιψη! Ένα r’nb πάρτι είναι η τέλεια λύση!

2.Μαθήματα μποξ

Θα βγουν κάποια νεύρα πάνω στον σάκο και θα υπάρξει εκτόνωση! Το χρειάζεται και πρέπει να είσαι στο πλευρό της!

3.Κομμωτήριο

Κλείσε ραντεβού σε κάποιο κομμωτήριο που εμπιστεύεσαι και πήγαινε την για μια αλλαγή! Μετά από έναν  χωρισμό, η ανανέωση επιβάλλεται! Βάλε και στο ραντεβού μια αλλαγή και στα νύχια για μεγαλύτερη ανανέωση!

4.Ταξίδι

Το έχεις και εσύ ανάγκη! Δεν χρειάζεται να πάτε κάπου μακριά. Ακόμη και στο εξοχικό σου είναι καλά. Αλλαγή παραστάσεων χρειάζεται και να ξεθολώσει το μυαλό της.

5.Κάντε μια φωτογράφιση

Μπορείς να επιλέξεις μια τοποθεσία, να της πεις να ετοιμαστεί και να την περιμένεις με μια κάμερα ανά χείρας. Βγάλε φωτογραφίες και ξεκίνα τα ποσταρίσματα.

6.Δώσε στην κολλητή σου ένα ημερολόγιο

Με αυτόν τον τρόπο θα ξεκινήσει να καταγράφει τα συναισθήματα της και να βγάζει ακόμη περισσότερα πράγματα από μέσα της και να ξεσπάει.

7.Φέρ’την σπίτι σου

Για όσο καιρό χρειαστεί! Άφησε την να κλάψει πάνω σου, να φωνάξει, να βρίσει, να μουτζώνει προς όλες τις πιθανές κατευθύνσεις και όλα τα σχετικά. Extra tip: Μην ξεχάσεις το παγωτό! Είναι αναγκαίο…

Δες και αυτό: Αυτά τα memes εκφράζουν άψογα… την ερωτική μας απογοήτευση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 4 
  
  
 1