Κοινωνικό μέρισμα 2018: Τα λάθη που πρέπει να προσέξεις για να μην το χάσεις!

Από neolaia.gr Team 11 Δεκεμβρίου 2018

Κοινωνικό μέρισμα 2018: Δείτε αναλυτικά!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα 2018, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα koinonikomerisma.gr.

Σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις που έγιναν, οι πρώτοι δικαιούχοι στους οποίους εγκρίθηκε η αίτηση, θα πληρωθούν την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, ενώ θα ακολουθήσει και η δεύτερη -και τελευταία- πληρωμή για τους υπόλοιπους.

Κοινωνικό μέρισμα 2018: Προσοχή! Μέχρι πότε μπορείς να κάνεις αίτηση;

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την υποβολή των αιτήσεών τους, αφού αν κάνουν κάποιο από τα ακόλουθα λάθη, ενδέχεται να χάσουν το βοήθημα.

Τα συνηθέστερα λάθη εντοπίζονται στα προσυμπληρωμένα στοιχεία. Εάν υπάρχει λάθος στον ΑΜΚΑ οι δικαιούχοι θα πρέπει να απευθυνθούν σε ένα από τα ΚΕΠ για να γίνει ενημέρωση του ΑΜΚΑ ως προς τον ΑΦΜ.

Για τον χρόνο ασφάλισης οι δικαιούχοι θα πρέπει να απευθυνθούν στον ΕΦΚΑ και στον ΟΑΕΔ για τον χρόνο ανεργίας. Μόλις ο ΟΑΕΔ διορθώσει τον χρόνο ανεργίας θα πρέπει άμεσα να εμφανιστεί και στο σύστημα για το κοινωνικό μέρισμα 2018.

Εάν υπάρχουν λάθος προσωπικά στοιχεία, εάν υπάρχει αλλαγή σε οικογενειακή κατάσταση κλπ, θα πρέπει οι δικαιούχοι να πάνε στα ΚΕΠ με ένα έγγραφο που να επιβεβαιώνει την αλλαγή για να γίνει αυτή η αλλαγή και στο σύστημα.

Δείτε επίσης: Κοινωνικό μέρισμα 2018: Τι θα γίνει με τους «αδικημένους»;

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486