Θεραπείες ομορφιάς και χαλάρωσης... που δεν έχουμε συνηθίσει!
Καμία εξοικείωση!

Αρκετοί άνθρωποι στον κόσμο δοκιμάζουν την εμπειρία beauty θεραπειών, είτε πιο συμβατικών είτε πιο ασυνήθιστων και περίεργων.

Πολλοί διάσημοι του Hollywood, για παράδειγμα, έχουν πρόσβαση σε πρωτότυπες τεχνικές ομορφιάς, οι οποίες μοιάζουν σχετικά άπιαστες για τους κοινούς θνητούς.

Υπάρχουν όμως και κάποιες θεραπείες ομορφιάς που πραγματικά ξεφεύγουν κατά πολύ απ’ αυτά που έχουμε συνηθίσει να ακούμε και μοιάζουν παράξενες… πολύ παράξενες.

Ας δούμε κάποιες από αυτές, οι οποίες είναι ανήκουστες στους περισσότερους από εμάς.

1. Μασάζ από σάλιο σαλιγκαριού

Το σάλιο του σαλιγκαριού έχει πρωτεΐνη, ελαστίνη και γλυκολικό οξύ, συνδυασμός που συμβάλλει στην αναδόμηση των κατεστραμμένων ιστών, αλλά και την καταπολέμηση των ρυτίδων. Δεν είναι λιγουλάκι αηδιαστικό βέβαια;

2. Χαλαρωτικό μπάνιο σε κόκκινο κρασί

Δε ξέρω αν κάνει όντως καλό στην επιδερμίδα πάντως φαίνεται πολύ χαλαρωτικό… ειδικά αν συνοδεύεται και απο κάποιο μεζέ!

3. Ανατριχιαστικό μασαζάκι από φίδια

Το “Σπα Μπάρακ” είναι ένα κέντρο αισθητικής και σπα στο Ισραήλ, το οποίο παρέχει μασάζ που δεν κάνουν άνθρωποι, αλλά… φίδια! Σύμφωνα με πελάτες που δοκίμασαν τη συγκεκριμένη τεχνική, η αίσθηση του φιδιού στο σώμα προκαλεί μια χαλάρωση και ευεξία, ενώ ταυτόχρονα ανακουφίζει και τους μυϊκούς πόνους. (Δε θα το δοκίμαζα!)

4.  Beer spa

Το σπα μπύρας γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην Πράγα και υπόσχεται ένα πρωτότυπο είδος χαλάρωσης και καταπολέμησης του άγχους. Στην Τσεχία μάλιστα, ήδη από το Μεσαίωνα, τα συστατικά της μπύρας θεωρούνταν ιδιαίτερα ευεργετικά για τον ανθρώπινο οργανισμό.

5. Λασπόλουτρο

Αρκετά διαδεδομένη θεραπεία, την οποία σίγουρα έχουμε ξανά ακούσει! Ούτε σαλιγκάρια, ούτε φίδια, μόνο λίγη λάσπη που χαλαρώνει τους μύες και προσφέρει ανακούφιση απο το άγχος. Το κάνει άλλωστε πολύ συχνά και ο αγαπημένος μας Louis Litt!

 

Δες κι αυτό: Μια σέλφι κατάφερε να τον γλιτώσει από ποινή φυλάκισης 100 ετών! Δες πώς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;