Μια σέλφι κατάφερε να τον γλιτώσει από ποινή φυλάκισης 100 ετών! Δες πώς!
Απίστευτο!

Αυτή η είδηση φαντάζει σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας και όμως αποτελεί πραγματικότητα!

Ναι, μια σέλφι φωτογραφία κατάφερε να σώσει έναν άνδρα από ποινή φυλάκισης που θα έφτανε μέχρι 100 χρόνια!

Στις 22 Σεπτεμβρίου του 2017, ο νεαρός άνδρας Κρίστοφερ Πρεκόπια απο το Τέξας, ξεκίνησε να πηγαίνει, όπως κάθε πρωί, στη δουλειά του σε μια ξυλαποθήκη και απο εκεί που δεν το περίμενε αντιμετώπισε ποινή φυλάκισης 100 ετών!

Γιατί όμως;

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια πρώην κοπέλα του Κρίστοφερ τον κατηγόρησε πως εισέβαλε στο σπίτι της δυο μέρες νωρίτερα και της χάραξε στο θώρακα ένα τεράστιο «Χ» με κόπτη κουτιών!

Σύμφωνα με το νεαρό άνδρα, το ζευγάρι διατηρούσε σχέση πολλά χρόνια πριν, με αποτέλεσμα ο ίδιος να δυσκολεύεται ακόμα και να θυμηθεί ποια ήταν η τελευταία φορά που επικοινώνησαν μεταξύ τους.

Παρόλα αυτά, ο Κρίστοφερ μεταφέρθηκε στην φυλακή της πολιτείας Γουίλιαμσον, όπου ήρθε αντιμέτωπος με τη βαριά κατηγορία για κακούργημα, η οποία ήταν η εξής: διάρρηξη κατοικίας με περαιτέρω εγκληματικές προθέσεις.

Οι γονείς του μάλιστα πλήρωσαν εγγύηση 150.000 δολαρίων για να μπορέσει ο γιος τους να αποφυλακιστεί και ξεκίνησε αμέσως η μάχη για την αθώωσή του.

Την ημέρα όπου υποτίθεται πως ο Πρεκόπια διέπραξε το κακούργημα εισβάλλοντας στο σπίτι της πρώην κοπέλας του, εκείνος βρισκόταν 96.000 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της, σε ένα ξενοδοχείο που λέγεται «Northwest Austin» με την μητέρα του.

Η μητέρα του Κρίστοφερ, Έριν, είπε τα εξής, σύμφωνα με δημοσίευμα της USA Today: «Είναι υπέροχο που μπορώ να επιβεβαιώσω εκατό τοις εκατό που βρισκόταν ο γιος μου».

Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο facebook την ημέρα της υποτιθέμενης επίθεσης επιβεβαιώνουν το αδιαμφισβήτητο άλλοθι του Κρίστοφερ, αφού είχαν, όπως καταλαβαίνουμε, χρονική και γεωγραφική τοποθέτηση. Σημαντικό ρόλο στην αθώωση της υπόθεσής του έπαιξαν επίσης οι ένορκες καταθέσεις μαρτύρων, αλλά και άλλων ανθρώπων που ήταν μαζί του εκείνο το βράδυ.

Ο δικηγόρος του νέου άνδρα, Ρικ Φλόρες, δήλωσε το εξής: «Τις περισσότερες φορές ασχολούμαστε με γκρίζα θέματα, όμως σε αυτήν την υπόθεση μπορώ να πω με απόλυτη σιγουριά πως δεν διέπραξε κανένα έγκλημα».

Εννέα μήνες μετά την σύλληψη του Πρεκόπια, ο δικηγόρος του κατέθεσε τα αποδεικτικά στοιχεία με το άλλοθι και τις φωτογραφίες στον εισαγγελέα με αποτέλεσμα ο Κρίστοφερ Πρεκόπια να αφεθεί επιτέλους ελεύθερος.

Δε θα φανταζόμασταν με τίποτα που μπορεί να χρησιμεύσει τόσο πολύ μια σέλφι φωτογραφία!

Δες κι αυτό: Την έπιασε στα πράσα… απ’ το Google Maps!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;