8 ταινίες που μοιάζουν με παραμύθι αλλά έχουν σκοτεινή πλευρά
Δεν έχουν όλες οι ταινίες ρομαντική διάθεση!

5.El laberinto del fauno

Ισπανία, 1944: το τέλος του Εμφυλίου Πολέμου. Η Κάρμεν, που πρόσφατα ξαναπαντρεύτηκε, μετακομίζει με την κόρη της Οφηλία, στο σπίτι του καινούριου της συζύγου Βιντάλ, λοχαγό στον στρατό του δικτάτορα Φράνκο. Μην μπορώντας να αντέξει εύκολα την καινούρια της ζωή, το νεαρό κορίτσι ψάχνει να βρει καταφύγιο σε έναν μυστηριώδη λαβύρινθο, που ανακαλύπτει δίπλα στο νέο της σπίτι. Ο Πάνας, ο φρουρός του, ένα μαγικό πλάσμα, της αποκαλύπτει ότι είναι η χαμένη από καιρό πριγκίπισσα του μυθικού αυτού βασιλείου. Για να βρει την αλήθεια, η Οφηλία πρέπει να φέρει εις πέρας τρεις επικίνδυνες αποστολές, αποστολές που δεν μοιάζουν σε τίποτα με ό,τι έχει αντιμετωπίσει ως τώρα στη ζωή της.

6.Snow White and the Huntsman

Πριν χρόνια, η εκθαμβωτική Βασίλισσα Ραβένα σκότωσε το Βασιλιά την πρώτη νύχτα του γάμου τους. Τώρα χρειάζεται μια αγνή καρδιά για να καταφέρει να διατηρήσει την ομορφιά της, αλλά και τη δύναμή της. Και η μοναδική που υπάρχει είναι η καρδιά της, φυλακισμένης στο κάστρο χρόνια, κόρης του βασιλιά. Το νεαρό κορίτσι καταφέρνει να δραπετεύσει και αναζητά καταφύγιο στο Σκοτεινό Δάσος, που είναι γεμάτο με επικίνδυνα φυτά και δηλητηριώδη ζώα. Η Βασίλισσα στέλνει στο κατόπι της τον μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να επιβιώσει στο Δάσος: ένα θλιμμένο Κυνηγό.

7.Alice in Wonderland

Η 19χρονη, πια, Αλίκη επιστρέφει στον παιχνιδιάρικο κόσμο που είχε πρωτοαντικρύσει όταν ήταν πολύ μικρή, για να ξανασυναντήσει τους παιδικούς της φίλους: τον Λευκό Κούνελο, την Γάτα του Τσέσαϊρ, τους Τουιντλντί και Τουιντλντούμ, τον Τυφλοπόντικα, τον Μεταξοσκώληκα και φυσικά τον Καπελά. Η Αλίκη βάζει πλώρη για ένα φανταστικό ταξίδι με προορισμό να βρει το αληθινό πεπρωμένο της και να τερματίσει την κυριαρχία του τρόμου που επιβάλει η Κόκκινη Βασίλισσα.

8.Oz the Great and Powerful

Όταν ο Oscar Diggs, ένας ασήμαντος ταχυδακτυλουργός τσίρκου αμφίβολης ηθικής, εκσφενδονίζεται μακριά από το σκονισμένο Κάνσας στη ζωηρή Χώρα του Οz, έναν θεαματικό κόσμο γεμάτο πολύχρωμους χαρακτήρες και ονειρικά σκηνικά, θα πιστέψει ότι πέτυχε το τζάκποτ. Εκεί φήμη και πλούτος είναι όλα δικά του. Μέχρι, βέβαια, να συναντήσει τρεις πανέμορφες και μυστηριώδεις μάγισσες, που δεν έχουν πεισθεί ότι είναι ο μεγάλος μάγος που όλοι περιμένουν. Καθώς μπλέκεται χωρίς να το θέλει στα επικών διαστάσεων προβλήματα που αντιμετωπίζει η Χώρα του Oz και οι κάτοικοί της, ο Oscar πρέπει να ανακαλύψει ποιος είναι καλός και ποιος κακός πριν είναι πολύ αργά. Χρησιμοποιώντας τις ταχυδακτυλουργικές κατεργαριές του – ακόμη και μια μικρή δόση μαγείας – ο Oscar μεταμορφώνεται στον Oz, το Μεγάλο και Παντοδύναμο μάγο, αλλά και σε ένα καλύτερο άνθρωπο.

Δες και αυτό: 8 ταινίες του Netflix που πρέπει να δεις!

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2