5 τρόποι για να νιώσεις καλύτερα όταν έχεις βγει από μια τοξική σχέση
Είναι δύσκολο να ξεχάσεις, αλλά όχι ακατόρθωτο!

Οι τοξικές σχέσεις έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη ζωή μας αλλά μόλις καταφέρεις να σπάσεις τα δεσμά που σε δένουν, τότε η ζωή σου αρχίζει να παίρνει άλλες στροφές.

Σε γενικότερο πλαίσιο, οι σχέσεις θέλουν προσοχή και πάνω από όλα πρέπει να κοιτάς την ευτυχία σου. Δεν είναι εύκολη κατάσταση και διαρκώς θέλουν προσπάθεια και υπομονή. Όμως, οι τοξικές σχέσεις θέλουν πολλά περισσότερα, ειδικά να είσαι ένα άτομο του οποίου έχει καταπατηθεί η αυτοπεποίθηση.

Υπάρχουν τρόποι για να νιώσεις καλύτερα μόλις λάβει μια άσχημη σχέση τέλος!

1.Οι φίλοι σου

Οι συνοδοιπόροι σου στη ζωή! Οι φίλοι σου θα είναι πάντα στο πλευρό σου και θα σου στέκονται. Επέτρεψε τους να μιλήσουν αρνητικά για αυτή τη σχέση, να φωνάξουν μαζί σου και διασκέδασε μαζί τους όταν στο ζητούν.

2.Ένα ταξίδι

Με λίγα λόγια, αλλαγή παραστάσεων! Πήγαινε ένα ταξίδι όπου επιθυμεί η καρδιά σου. Ακόμη και μόνη σου. Θα αλλάξεις εικόνες, θα δεις νέα μέρη και θα έχεις τον χρόνο να σκεφτείς τα λάθη που έκανες. Μια τοξική σχέση δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα και ευτυχώς, κατάφερες να βγεις από αυτή.

3.Εργασιοθεραπεία

Μέσα από τη δουλειά σου θα αυξηθεί η αυτοπεποίθηση σου και θα σου πάρει μακριά τις σκέψεις που έχεις γιατί δε θα προλαβαίνεις να σκεφτείς τη σχέση που έληξε.

4.Διαλογισμός

Θα τα βρεις με τον εαυτό σου. Οι βαθιές ανάσες και το «καθάρισμα» του μυαλού μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεχάσεις κάποια πράγματα που πονάνε και να βοηθήσεις τον εαυτό σου να προχωρήσει.

5.Ραντεβού

Μη διστάσεις να βγεις ραντεβού. Θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους και ίσως καταλάβεις πως λειτουργούν οι υγιείς σχέσεις. Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις κάτι αμέσως. Μια γνωριμία αρκεί.

Δες και αυτό: Τι μας μαθαίνει τελικά μια τοξική σχέση;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;