5 βασικά αλλά σημαντικά βήματα για να επουλωθεί μια ραγισμένη καρδιά
Αυτή είναι η στιγμή που θα δείξεις τη δύναμη σου!

Δύσκολη φάση ο χωρισμός και ακόμη δυσκολότερη φάση ο έρωτας δίχως ανταπόκριση… Όλοι έχουμε βρεθεί σε μια τέτοια θέση και θέλει μεγάλη δύναμη από μέρους σου για να συνεχίσεις να ζεις με μια ραγισμένη καρδιά.

Δεν είναι εύκολη κατάσταση, η διαχείριση μιας ερωτικής απογοήτευσης, ενός χωρισμού ή οποιουδήποτε αρνητικού συναισθήματος που μπορεί να έφερε στη ζωή σου η αγάπη. Αλλά, αυτό δε σημαίνει πως δεν ξεπερνιούνται όλα. Θέλει συγκεκριμένα βήματα και σημαντικές αποφάσεις που αφορούν εσένα και μόνο εσένα.

Αυτά είναι τα βήματα που θα σε βοηθήσουν να επουλώσεις τη ραγισμένη σου καρδιά:

1.Θρήνος

Η λέξη μπορεί να είναι σχετικά σκληρή, αλλά έτσι είναι στην πραγματικότητα! Μια ερωτική απογοήτευση ή ένας χωρισμός, περιγράφεται από πολλούς ως ένας «μικρός θάνατος» και πρέπει να θρηνήσεις για αυτόν. Κλάψε, ξέσπασε και προσπάθησε να βγάλεις από μέσα σου κάθε συναίσθημα που έχεις.

2.Δώσε σημασία στο σώμα σου και στη ψυχική σου υγεία.

Αφού κάνεις το βήμα και θρηνήσεις, πρέπει να δώσεις την κατάλληλη σημασία στο σώμα σου και στη ψυχή σου. Μην αφήσεις τη στεναχώρια να σου προκαλέσει ψυχοσωματικά γιατί πολλά μπορεί να περάσουν από το κεφάλι σου. Βγες από το σπίτι, περπάτα και εισέπνευσε καθαρό αέρα. Οι βόλτες στην παραλία βοηθούν αρκετά.

3.Επεξεργάσου όλα αυτά που έγιναν με τον κατάλληλο άνθρωπο.

Συνήθως είναι ο/η κολλητός/ή σου! Μίλα και πες τους τα όλα! Ξέσπασε μπροστά τους και μη φοβάσαι να δείξεις τα συναισθήματα σου. Θα σε καταλάβουν και θα σ βοηθήσουν.

4.Σκέψου ότι αρνητικό έχει συμβεί.

Μια ραγισμένη καρδιά είναι δύσκολο να επουλωθεί, αν κρατάς μόνο τα καλά που συνέβησαν σε μια σχέση. Σκέψου, όλα τα άσχημα που έγιναν και θα δεις πως τελικά όλα έγιναν για καλό.

5.Ξεκίνα να αποδέχεσαι την κατάσταση.

Θα περάσουν αρκετές μέρες, θα σκέφτεσαι πολλά και ενδέχεται να σε πιάνουν τα κλάματα ξαφνικά, επειδή θυμήθηκες κάποια στιγμή σας. Είναι απόλυτα λογικό και δε θα πρέπει να ντρέπεσαι για αυτό. Είναι ανθρώπινο. Απλά, μέρα με τη μέρα θα γίνεται πιο εύκολο αρκεί να σκέφτεσαι θετικά. Το ξέρω πως ακούς από παντού τη φράση «σκέψου θετικά», αλλά πίστεψε με δεν είναι τυχαία. Ακόμη και μια ραγισμένη καρδιά θέλει υπομονή!

Δες και αυτό: Διαλύεις τις πιθανότητες να βρεις την αδερφή-ψυχή σου όταν λειτουργείς με αυτούς τους τρόπους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;