Διαλύεις τις πιθανότητες να βρεις την αδερφή-ψυχή σου όταν λειτουργείς με αυτούς τους τρόπους
Όλοι την αναζητούμε στα μάτια των ανθρώπων που συναντούμε... αλλά μήπως έχουμε λανθασμένο σκεπτικό;

Πολλοί δεν πιστεύουν στις αδερφές-ψυχές, αλλά ακόμη υπάρχουν εκείνοι οι ρομαντικοί τύποι που τις αναζητούν και θέλουν να δημιουργήσουν μια σχέση ζωής.

Η σημερινή κοινωνία μπορεί να τρέχει γοργούς ρυθμούς, να είμαστε σε μια κατάσταση πανικού γιατί έχουμε ένα σωρό υποχρεώσεις αλλά αυτό δε σημαίνει πως ο έρωτας και η αγάπη, ότι δεν είναι δυο δυνατά συναισθήματα που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη.

Πες με αθεράπευτα ρομαντική ή ότι άλλο θέλεις, αλλά είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι για τον καθέναν μας υπάρχει εκείνος ή εκείνη που θα εμφανιστεί αργά ή γρήγορα στη ζωή μας και θα μπορέσουμε να αποκαλέσουμε αδερφή-ψυχή γιατί θα μας γεμίζει στα πάντα.

Όμως, υπάρχουν κάποιοι τρόποι που χρησιμοποιούμε και διαλύουν κάθε πιθανότητα για να βρούμε εκείνον τον άνθρωπο!

1.Έχουμε συγκεκριμένα στάνταρ.

Ψάχνουμε για εκείνον τον ψηλό, μελαχρινό, με τα μπράτσα που θα τρέξει να μας σηκώσει στον αέρα και θα δημιουργήσουμε εκ νέου τη σκηνή από το Dity Dancing. Δεν είναι έτσι όμως. Πρέπει να δίνουμε την ευκαιρία και σε άλλους ανθρώπους γιατί μπορεί να κρύβουν το μαγικό συστατικό που χρειαζόμαστε.

2.Περιμένουμε μέχρι να γίνουν τέλειοι.

Εννοείται πως πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι με τον εαυτό μας και να νιώθουμε καλά, αλλά δε χρειάζεται να είμαστε τέλειοι. Ο σκοπός είναι να βρούμε έναν άνθρωπο που θα μας αγαπάει όταν είμαστε στα καλά μας, αλλά και στα κακά μας.

3.Έχεις συγκεκριμένα πρότυπα στο μυαλό σου.

Δε θα είναι ΠΟΤΕ και κανείς όπως ο μπαμπάς σου ή η μαμά σου.Ή σαν τον Χιού Τζάκμαν. Ο κάθε άνθρωπος στη ζωή μας είναι ξεχωριστός και δεν χρειάζεται να δημιουργείς πρότυπα με σκοπό να βρεις την αδερφή-ψυχή σου.

4.Νομίζεις πως ξέρεις ποιος είναι ο καλύτερος για εσένα.

Αν ήξερες, θα ήσουν μαζί του τώρα! Σωστά; Πολλές φορές νομίζουμε ότι γνωρίζουμε αλλά δεν είναι έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή μας που μας δείχνουν διάφορα σημάδια ότι θα μπορούσαν να είναι ιδανικοί για εμάς, αλλά τους αγνοούμε γιατί το μυαλό μας είναι κολλημένο.

5.Δεν κάνεις… εμφανίσεις!

Δε βγαίνεις, δεν κυκλοφορείς και δε σε βλέπει κόσμος. Πώς περιμένεις να βρεις αυτόν τον άνθρωπο; Δε σου λέω να βγεις για κυνήγι αλλά πού και πού πρέπει να δίνεις το παρόν σε διάφορα μέρη και να ανακαλύπτεις νέα άτομα.

Δες και αυτό: Η θετική σκέψη παίζει σημαντικό ρόλο στη δουλειά σου και αυτοί είναι οι λόγοι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;