Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 12 – 19 Νοεμβρίου - Καρμικό σταυροδρόμι σχέσεων
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Η καινούρια εβδομάδα ξεκινά δυναμικά για τα 12 ζώδια!

Καρκίνος

Θα θέλετε να θέσετε νέες βάσεις στη ζωή σας για μία αρμονική και ολοκληρωμένη συμβίωση. Ωστόσο, λάθη του παρελθόντος εμποδίζουν την ροή ή έχετε φόβο να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη. Συνειδητοποιώντας τις αδυναμίες των σχέσεων, θα κάνετε μία αλλαγή σε ό,τι θεωρείτε θεμελιώδη αξία. Σημαντικό θα είναι να αφιερωθείτε στην οικογένεια γεφυρώνοντας τις διαφορές σας. Υπάρχουν εντάσεις από το παρελθόν, κάποιες ίσως έχουν δημιουργήσει έκρυθμη ατμόσφαιρα και είστε συνυπεύθυνοι. Μπορεί να αμελήσατε τους οικείους σας, για να κάνετε ένα κοινωνικό προφίλ πολύ προβεβλημένο. Μπορεί να ήσασταν πολύ κυριαρχικοί (αυτό θα φανεί στο ατομικό σας ωροσκόπιο φυσικά). Επιθυμείτε πλέον να γίνει μία νέα αρχή στις μεταξύ σας σχέσεις. Αυτό θα φέρει ηρεμία και ενδεχομένως θα θεμελιώσει μία εμπιστοσύνη και μία ζεστασιά που λείπει αυτή τη στιγμή. Αποφύγετε τα λάθη του παρελθόντος, χειριστείτε ήρεμα όσους είναι προσκολλημένοι σε αδυναμίες του χθες. Είναι σημαντικό να είστε σε μία κατάσταση που θα φέρει ξανά ηρεμία, νέες βάσεις για επικοινωνία και θα σας δώσει δύναμη να παλέψετε για ένα καλύτερο μέλλον.

Λέων

Θα αναπολείτε αρκετές συζητήσεις σχέσεων και συνεργασιών, ιδέες και υποσχέσεις που πιθανόν δεν τηρήθηκαν στο παρελθόν. Κάποιες συναντήσεις ή επικοινωνία με ανθρώπους που είχατε να μάθετε νέα τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, σας προβληματίζουν. Οι αποκαλύψεις για τους λόγους που έρχονται ξαφνικά στο προσκήνιο της ζωής σας, εκπλήσσουν. Οι μέρες που κυλούν είναι για σας πολύτιμες ως προς τη συνειδητοποίηση, αλλά δεν θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Οι αμφιβολίες και οι επιθυμίες είναι πολλές και δεν θα είναι εύκολο να καταλήξετε. Ας είστε κοινωνικοί, η επαφή με άλλους θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε λανθασμένους χειρισμούς ή επιλογές του παρελθόντος. Ας είστε διαρκώς σε μία εγρήγορση, γιατί πολλές συναντήσεις, θα σας εντυπωσιάσουν. Θα πείθετε και θα γοητεύετε μέσω του λόγου σας. Ωστόσο, θα έρθουν κοντά σας κάποια άτομα που δεν θα είναι τόσο ειλικρινή. Θα έχουν δικές τους βλέψεις και απαιτήσεις. Αποφύγετε να μοιράζεστε όλες τις σκέψεις σας. Αποφύγετε να είστε σε μία διαρκή αναστάτωση και διαρκή αγωνία που σας κάνει να διασκορπίζεστε σε πολλά. Επικεντρωθείτε σε μία νέα προοπτική, οργανώστε τη και αγαπήστε τη. Έτσι θα αποδώσετε. Προσοχή όμως στην αποδοχή των συμβουλών που σας δίνουν.

Παρθένος

Θα έχετε ανάγκη τη διασφάλιση των κεκτημένων και των αξιών σας, είστε όμως συχνά αναποφάσιστοι και κάθε κίνηση γίνεται δίχως πολλή περίσκεψη. Ας προσέξετε. Η ανασφάλεια θα σας κάνει να λειτουργήσετε κάποιες στιγμές σπασμωδικά. Δεν είναι σωστό να μείνετε αδρανείς φυσικά, αλλά μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Κάποια συμβουλή ίσως είναι ως προς το κίνητρό της ιδιοτελής. Κάποιο άτομο που σας πλησιάζει, ενδέχεται να βολιδοσκοπεί στις αδυναμίες σας. Είναι βασικό το επόμενο διάστημα να είστε σε εγρήγορση. Μπορεί να διακρίνετε στην συμπεριφορά εκείνων που έχετε «στην καρδιά» σας, κάποιες ανησυχητικές λεπτομέρειες. Η αποκάλυψη θα σας πικράνει, ωστόσο, κάποιες φορές οι άνθρωποι που σας στηρίζουν είναι στον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο, κι όχι εκείνοι που θεωρήσατε ως πολύτιμους. Έχει τελειώσει ένα κεφάλαιο προσωπικής σας έκφρασης, έχει ολοκληρωθεί κάποια σημαντική σχέση και πρέπει να προχωρήσετε. Μην κάνετε όμως πολλά παράλληλα, μην ζητάτε άμεσες λύσεις. Θα πάρετε αποφάσεις μετά τις αρχές του επόμενου μήνα. Προς το παρόν, παραμείνετε παρατηρητικοί και υπομονετικοί.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
45'
1 - 2
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
45'
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
6'
55 - 59
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;