Πώς μπορούν να σε βοηθήσουν οι κολλητοί σου στην αναζήτηση δουλειάς;
Να τους ακούς τους φίλους... μπορεί να έχουν καλές ιδέες!

Οι κολλητοί μας είναι οι άνθρωποι που μας ξέρουν καλύτερα από τον καθένα και είναι σε θέση να γνωρίζουν πολλά πράγματα που αφορούν την προσωπικότητα μας και γενικότερα τη ζωή μας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι δικοί μου κολλητοί έχουν αποδειχθεί οι κατάλληλοι σύμβουλοι καριέρας και οι ιδέες τους ήταν μοναδικές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να ακολουθήσω κάποιες συμβουλές που μου εξέφρασαν και είχαν επιτυχία.

Οι φίλοι μας, δεν είναι στη ζωή μας μόνο για να αναλύουμε τα ερωτικά μας και να διασκεδάζουμε. Μπορούν να είναι οι άνθρωποι που θα μας καθοδηγήσουν με τον τρόπο τους προς την καριέρα που επιθυμούμε και αυτοί είναι οι λόγοι!

1.Ξέρουν τις συνήθειες μας.

Αν δεν τις ξέρεις ο κολλητός, ποιος τις ξέρει; Επειδή σε γνωρίζει καλά, μπορεί να σου δείξει κάποια μονοπάτια που αφορούν διάφορες δουλειές.

2.Θα σου πει την αλήθεια!

Θα είναι ειλικρινής μαζί σου και δε θα σου κρυφτεί. Θα είναι αυτός που θα σου πει την αλήθεια όταν αρχίσεις να παρουσιάζεις κάποιες ιδέες σου και θα σε στηρίξει.

3.Μπορεί να σου δώσει ιδέες.

Μπορεί να άκουσε για κάποια θέση στη δική του τη δουλειά ή να σε παροτρύνει να πραγματοποιήσεις το όνειρο που είχες πριν από κάποια χρόνια. Μέσω της συζήτησης θα σου δώσει λύσεις.

4.Θα ψάξει για εσένα!

Είναι σχεδόν βέβαιο, πως μόλις πεις τον κολλητό σου ότι θέλεις να ξεκινήσεις κάτι νέο ή να αλλάξεις καριέρα, πως θα σε βοηθήσει και θα τρέξει μαζί σου. Είναι καλό να έχεις τέτοια παρέα στο ταξίδι της καριέρας!

5.Θα σε βοηθήσει με το βιογραφικό σου και τις συνεντεύξεις.

Ξέρεις πόσες πρόβες έχω κάνει με την κολλητή μου; Τρελό γέλιο αλλά φοβερό αποτέλεσμα. Θα σε βοηθήσει να είσαι πιο χαλαρός και θα μπορέσεις να εκφραστείς όπως επιθυμείς. Μετά θα το σκέφτεσαι και θα είσαι ακόμη πιο χαλαρός στην πραγματική συνέντευξη που θα δώσεις!

Δες και αυτό: 10 εύκολοι τρόποι για να κάνεις αμέσως φίλους στη δουλειά

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
FT
2 - 1
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
ΤΕΛ
56 - 61
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;