Η Μαρία Κορινθίου έγινε ξανθιά για να παίξει τη Βουγιουκλάκη και μας άφησε ΑΦΩΝΟΥΣ!
Πραγματικά είναι ένας άλλος άνθρωπος!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Κορινθίου θα ενσαρκώσει έναν ρόλο ταινίας του χρυσού ελληνικού κινηματογράφου, αφού έχει ήδη υποδυθεί τον ρόλο της Μάρθας Καραγιάννη στο “Γοργόνες και Μάγκες”.

Τώρα το στοίχημα είναι ίσως ακόμα πιο μεγάλο… Θα μπει στα “παπούτσια” της Αλίκης. Της Βουγιουκλάκη ντε, μία είναι η Αλίκη. Και θα γίνει το Κατερινίω στη θεατρική μεταφορά του “Η Νεράιδα και το Παλικάρι”.

Για πολύ καιρό, όπως είχε η ίδια δηλώσει, αμφιταλαντευόνταν ως προς το αν θα έπρεπε ή όχι να βάψει τα υπέροχα μαύρα της μαλλιά, ξανθά, για να έρθει πιο κοντά στη μεγάλη σταρ.

Τελικά το τόλμησε! Και είναι μία άλλη!

 

View this post on Instagram

 

The new Blonde Me…… ?? Το τόλμησα ….και ναι, είμαι τρελή! Αύριο στα περίπτερα στο @downtownmaggr που πάντα με προσέχει και με αγαπά! @nancyzabetoglou @thananagnostopoulos σας ευχαριστώ για όλα! Και εξυπακούεται την καινούργια μου οικογένεια @schwarzkopfpro.greece @schwarzkopfpro που είναι δίπλα μου σε όλους του τομείς, μέχρι και στο ψυχολογικό κομμάτι γι αυτή τη τεράστια αλλαγή μου και τον #hairexpert της #schwarzkopfprofessional @christosmichailidis _____________ #schwarzkopfpro #schwarzkopfprogreece #BLONDME #EXPRESSYOURBLONDME #hair @christosmichailidis #photography @lefteris_siarapis #newme #cover #covergirl #coverstory #mariakorinthiou #actress #styling @nikolaidi_filitsa #makeup @dimitris__stamatiou

A post shared by ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) on

Δες κι αυτό: Μαρία Κορινθίου: 6 πράγματα που δεν ήξερες για την ηθοποιό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;